BNR şi EXEC-EDU au organizat conferinţa "Paradoxul performanţei în noua eră a muncii"

V.G.
Companii / 21 noiembrie 2022

BNR şi EXEC-EDU au organizat conferinţa "Paradoxul performanţei în noua eră a muncii"

Potrivit unui studiu Gallup din 2022, 31% dintre angajaţii români au declarat că trebuie să facă faţă grijilor cu care se confruntă zilnic, iar un procent de 35% au susţinut că se simt stresaţi, arată un comunicat de presă remis redacţiei. În acest context guvernat de burn-out, pandemia a remodelat sistemele de valori ale oamenilor şi a creat sau a accentuat unele fenomene de pe piaţa muncii atât de mult încât acestea au căpătat nume: marea demisioneală, demisia tăcută (quiet quitting), angajaţi bumerang, YOLO.

Potrivit sursei citate, în 18 noiembrie Banca Naţională a României, alături de EXEC-EDU, companie de top de training şi consultanţă au organizat conferinţa "Paradoxul performanţei în noua eră a muncii", facilitând un dialog dinamic, de tip 360 de grade despre noile tendinţe, cu perspective din lumea performanţei sportive, antreprenoriale, corporatiste, dar şi din cea a viitoarei generaţii de lideri.

"Disengagement şi quiet quitting au, după mine, un înţeles şi cauze comune, principala fiind alocarea neinspirată a oamenilor în companii, pe posturi sau activităţi, fie din cauza managerilor care fac acest lucru în grabă şi cu superficialitate, fie a angajaţilor înşişi, care nu-şi cunosc valorile, scopurile şi strategia personală, sau fac compromisuri, din diferite motive. Prin urmare, consider că responsabilitatea aparţine ambelor părţi. În organizaţiile performante, cu climat constructiv, quiet quitting-ul se manifestă mult mai puţin, sau deloc, pentru că managerii sunt atenţi cu oamenii lor, le vorbesc şi îi ascultă activ, le dau libertate de decizie şi acţiune, le recunosc realizările şi se preocupă de creşterea competenţei lor", a declarat Lavinia Raşcă, preşedinte board EXEC-EDU.

Conferinţa a creat cadrul unor discuţii interactive despre dezvoltarea unei culturi organizaţionale constructive, adaptabile şi agile care să ia în calcul, în acelaşi timp, obiectivele financiare şi performanţa. Vorbitorii au adus o perspectivă concretă, de tip 360 de grade, asupra anvergurii şi implicaţiilor noilor tendinţe în România şi a soluţiilor pe care companiile le pot adopta pentru diminuarea efectelor lor.

Pentru o mai bună înţelegere a perspectivei noii generaţii de lideri a fost organizat şi un concurs de debate în parteneriat cu ARDOR - Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică.

Printre vorbitorii conferinţei s-au numărat Mugur Tolici, director de resurse umane BNR, Virgil Stănescu, director executiv CEO Clubs şi preşedinte Sports Hub, fost sportiv de performanţă şi cel mai bun baschetbalist din România, dr. Lavinia Raşcă, preşedinte Board EXEC-EDU, Daniel Mischie, CEO CityGrill Group, Michael Schroeder, fondator Linarson Coaching and Personal Development, Victor Andrei, director operaţiuni de piaţă BNR, Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank şi Emanuel Beteringhe, Preşedinte executiv ARDOR - Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb