Bog'Art, antreprenorul general pentru prima fază a proiectului imobiliar The Bridge

Mina Irina
Companii / 13 iunie 2016

Forte Partners a desemnat compania Bog'art ca antreprenor general pentru prima fază a proiectului imobiliar The Bridge, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Procesul de selecţie a fost demarat în luna decembrie a anului trecut şi a urmărit alegerea unei societăţi cu expertiză în proiecte de amploare.

"Compania Bog'Art va fi responsabilă pentru prima fază a parcului de afaceri, o clădire cu două subsoluri, parter şi 10 etaje, cu o suprafaţă construită totală de 52.000 mp" a declarat Geo Mărgescu, CEO & fondator Forte Partners.

Pentru construcţia clădirii va fi folosit un sistem de îmbinare a monolitului cu elementele prefabricate (îmbinarea stâlpilor în planşee, cuplarea grinzilor în nodurile stâlpilor, precum şi a grinzilor care pornesc din nuclee). Clădirea va beneficia de o recepţie de 10 m înălţime, precum şi de o curte interioară.

The Bridge este proiectat luând în calcul ultimele tendinţe la nivel mondial în materie de clădiri ecologice, viitorul centru de afaceri urmând să fie certificat LEED GOLD. Firma care semnează arhitectura proiectului şi totodată care se ocupă de certificarea LEED este Epstein.

Parcul de afaceri The Bridge va fi ridicat pe Şoseaua Orhideelor 15C, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, în două faze, valoarea primei faze ridicându-se la 60 de milioane EUR. Termenul estimat de finalizare este septembrie 2017. În luna aprilie, Banca Comercială Română (BCR) a semnat un contract de închiriere pentru o suprafaţă de 18.000 mp, banca urmând să îşi consolideze aici centrele de business pe cinci etaje şi să deschidă o sucursală la parterul imobilului, conform comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb