Bolt Business înregistrează rezultate record în 2022 cu creştere globală şi locală a veniturilor de peste 400%

G.D.
Companii / 9 ianuarie 2023

Bolt Business înregistrează rezultate record în 2022 cu creştere globală şi locală a veniturilor de peste 400%

Bolt Business, divizia pentru transport corporate al super aplicaţiei de mobilitate Bolt, a anunţat creşteri record în 2022, atât la nivel global, cât şi în România, pe fondul revenirii la regimul de lucru hibrid sau integral de la birou, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Bolt Business, care facilitează furnizarea de servicii de transport corporate prin intermediul platformei pentru clienţi mari corporativi din întreaga Europă, şi-a crescut veniturile de la începutul anului 2022 cu 425%, un rezultat fără precedent. Creşterea înregistrată în România a depăşit şi ea 400% în aceeaşi perioadă. Ea a fost determinată de intensificarea activităţii companiilor client existente, alături de contractarea de noi clienţi. Numărul de utilizatori unici pe platforma Bolt Business a crescut şi el cu 400% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, numărul de comenzi crescând în acelaşi ritm.

Nick Powell, VP Bolt Business, pune această performanţă pe seama a doi factori principali: companiile care îşi continuă recuperarea post-pandemie şi dorinţa angajaţilor de a se reîntâlni cu colegii.

"Călătoriile în interes de serviciu traversează o perioadă de schimbări fără precedent. Pandemia a afectat puternic companiile, acum recesiunea economică este o provocare pentru toate sectoarele, iar schimbările climatice reprezintă, pe bună dreptate, o preocupare majoră pentru toată lumea."

"Acestea fiind spuse, vedem cum companiile au o dorinţă din ce în ce mai mare de a promova colaborarea faţă în faţă între colegi, după ani de zile în care au stat în spatele unui ecran. Oricine gestionează călătoriile în interes de serviciu trebuie să găsească un punct de echilibru între siguranţa angajaţilor, costuri şi sustenabilitate, aşadar suntem încântaţi că, în acest mediu plin de provocări, am fost furnizorul de călătorii corporative ales pentru atât de multe organizaţii", a spus el.

În România, Bolt Business are peste 3000 de clienţi companii. Angajaţii companiilor din România folosesc serviciile Bolt Business pentru întâlnirile de business din oraş sau din apropierea oraşelor mari, sau seara şi noaptea, când se întorc acasă de la serviciu.

"Obiceiurile utilizatorilor Bolt Business în România ne arată că transportăm angajaţii clienţilor noştri în siguranţă şi că am crescut şi vom creşte în continuare numărul de curse, pe măsură ce tot mai multe companii revin la modul de funcţionare tradiţional sau hibrid şi reiau întâlnirile faţă în faţă cu clienţii lor", spune Daniel Simion, Country Manager Bolt Business România.

Bolt Business facilitează clienţilor săi furnizarea de servicii de transport corporate sigure şi confortabile pentru angajaţi, prin intermediul suitei de produse Bolt. La nivel global, aceasta include transportul la cerere, închirierea de maşini şi închirierea de scutere şi biciclete electrice, toate acestea putând fi gestionate printr-o singură platformă, care oferă control şi vizibilitate depline. Într-o perioadă în care mediul macroeconomic îndeamnă companiile să reducă costurile, Bolt Business propune preţuri competitive, alături de o alegere ecologică pentru călătoriile de business, subliniază sursa citată.

"Chiar dacă mediul de business rămâne dificil, oboseala cauzată de apelurile video este reală, fapt care va duce la o creştere a întâlnirilor faţă în faţă, în special cu parteneri externi", a spus Nick Powell. "Prin combinaţia de accesibilitate, fiabilitate şi siguranţă a transportului, alături de instrumentele de management al cheltuielilor foarte performante la nivel de industrie, suntem bine poziţionaţi pentru a ne continua creşterea şi în 2023."

Bolt Business oferă trei servicii principale:

● Team Account - o platformă pentru companii, cu mai mulţi utilizatori:

○ Companiile se înregistrează gratuit, îşi adaugă toţi utilizatorii pe platformă şi stabilesc cine poate folosi produsele Bolt când şi cât poate cheltui. Utilizatorii pot folosi Bolt în aplicaţia lor personală, apelând la metoda de plată a companiei, în loc de cea personală. Acest lucru înseamnă că nu mai este nevoie de cereri de cheltuieli, şi că managementul companiei are control şi vizibilitate depline. În plus, opţiunea de plată centralizată generează economii uriaşe de timp şi costuri pentru afacere.

● Work profiles - soluţie simplă de cheltuieli pentru utilizatori care folosesc aplicaţia în interes de serviciu:

○ Persoanele fizice pot configura un profil de serviciu în aplicaţie, unde pot adăuga un card de plată de serviciu şi pot introduce detalii despre locul unde doresc să fie trimise facturile, cum ar fi un e-mail de serviciu sau un departament de contabilitate. Apoi se conectează la software-ul de gestionare a cheltuielilor şi primesc facturi care pot fi folosite pentru a deconta banii pe care îi cheltuiesc în scop profesional.

● API - Conectivitate pentru companiile mari, care pot utiliza ofertele Bolt Business prin intermediul propriului software, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb