Bonami a înregistrat de Black Friday vânzări în valoare de 12,5 milioane euro

G.U.
Companii / 2 decembrie 2021

Pavel Vopaøil, CEO Bonami

Pavel Vopaøil, CEO Bonami

Bonami, magazinul online cu mobilier şi decoraţiuni, a realizat de Black Friday vânzări peste aşteptări, informează compania într-un comunicat de presă.

"Am previzionat iniţial vânzări în valoare de 10 milioane de euro, însă rezultatul final a fost mai bun, atingâng 12,5 milioane de euro, din care 10% realizate pe piaţa din România" , a comentat Pavel Vopaøil, CEO Bonami.

Compania a optat pentru reduceri speciale la gamele sale de produse pe tot parcursul lunii noiembrie, adăugând reduceri suplimentare în weekend-urile Black Friday, atât pentru cel românesc cât şi pentru cel internaţional.

Weekendul 25-29 noiembrie a fost cel mai performant, vânzările ajungând la 4 milioane de euro, din care 400.000 pe piaţa românească. Momentul de vârf al cumpărăturilor a fost atins, tradiţional, duminică seara, când traficul pe site a crescut cu 150% faţă de o zi normală, notează sursa citată.

,,Anul acesta comanda locală cea mai mare a avut o valoare de 3500 de euro. Având în vedere prelungirea incertitudinii generate de Covid, este normal ca oamenii să fie mai prudenţi în achiziţii. Pe de altă parte, cifrele totale ne arată o creştere faţă de anul trecut în aceeaşi perioadă, ceea ce înseamnă că avem comenzi mai mici, dar mai mulţi clienti, un lucru deosebit de important în aceasta perioadă.", a comentat Vopaøil.

În ceea ce priveşte modul în care au fost plasate comenzile, anul acesta cele mai numeroase au venit de pe telefonul mobil, pe toate pieţele unde magazinul online este prezent. Aceasta este o schimbare faţă de anul trecut, când, majoritatea fuseseră realizate de pe desktop. O noutate pentru piaţa românească este modul de plată al comenzilor. Dacă anul trecut prevalau comenzile cu plata cash la livrare, anul acesta aproape 50% au fost achitate prin card.

Categoria cu cele mai bune rezultate a fost mobilierul, în special cel de şezut. "Am reuşit să vindem un total de 900 de canapele, din care 65 în România. Este o cifră excelentă ce dovedeşte că suntem recunoscuţi şi apreciaţi pentru expertiza noastră pe acest segment.", a subliniat Vopaøil. Alte categorii cu vânzări foarte bune pe piaţa românească au fost textilele, dar şi oglinzile, un articol intrat recent în rândul preferinţelor clienţilor români.

În total, în perioada promoţională, s-au vândut 330.000 de produse, 39.000 pe piaţa din România, din care 100.000, respectiv 12.000, doar în weekend-ul Black Friday.

Bonami desfăşoară, în prezent, campania Cashback de Crăciun. Orice sumă cheltuită în perioada 1.10-20.12.2021, va fi returnată în contul Bonami sub formă de credite ce pot fi folosite ca până la 20% reducere din valoarea totală a comenzilor plasate, între 24.12-31.12.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb