Bosch Service Solutions aniversează 15 ani de activitate în ţara noastră

G.D.
Companii / 28 iunie 2022

Bosch Service Solutions aniversează 15 ani de activitate în ţara noastră

Bosch aniversează 15 ani de activitate pe piaţa românească pentru servicii externalizate şi shared service, prin locaţia sa din Timişoara, Bosch Service Solutions, conform unui comunicat remis redacţiei. Locaţia din Timişoara oferă, încă din 2007, servicii complete Grupului Bosch şi clienţilor externi. De-a lungul celor 15 ani de activitate, aceasta s-a dezvoltat într-un ritm alert, ajungând la peste 1,800 de angajaţi în 2022. Pentru cea de-a 15 aniversare, compania a organizat un eveniment dedicat angajaţilor şi partenerilor, oferind oportunitatea de a socializa şi a se reconecta unii cu ceilalţi. Unul dintre momentele importante ale evenimentului a fost organizarea unei orchestre neconvenţionale, prin care angajaţii companiei au cântat o melodie folosind 500 de scule electrice Bosch, transformate în instrumente muzicale. Ulterior, sculele vor fi donate unor asociaţii non-profit.

Potrivit sursei citate, pentru a susţine dezvoltarea continuă a operaţiunilor sale, Bosch Service Solutions planifică o creştere a numărului de angajaţi, având aproximativ 550 de poziţii deschise în 2022, în domeniul dezvoltării de software, IT Help Desk, project management, achiziţii, controlling, contabilitate şi logistică. "Având privilegiul de a face parte din echipa iniţială de-a lungul acestui parcurs de un deceniu şi jumătate, am avut timp să creştem împreună şi să ne dezvoltăm ca echipă. Oamenii au fost în centrul preocupărilor noastre, întrucât ei reprezintă motorul business-ului nostru şi perspectiva de creştere şi dezvoltare", a declarat Raluca Românu, director general Bosch Service Solutions din Timişoara. "Încă de la început, ne-am preocupat să oferim programele de dezvoltare necesare tuturor angajaţilor Bosch, mai ales celor care se află la început de drum în cariera lor. Credem că această viziune sănătoasă ne-a asigurat ascensiunea de care ne bucurăm astăzi, după 15 ani de muncă, atât în ţară, cât şi în cadrul Global Business Services" - continuă Raluca Românu.

Fiind un centru de inovaţie digitală pentru diviziile interne, Bosch Global Business Services este un furnizor de servicii complete structurate în procese end-to-end, care asigură cea mai bună experientă clientului. Bosch GBS Timişoara se află în inima Banatului şi este unul dintre cele două huburi globale unde angajaţii dezvoltă servicii financiare, de audit şi resurse umane. Hubul dispune de toate premisele pentru a fi un furnizor de cinci stele pentru toţi clienţii interni şi a fi unul dintre cei mai râvniţi angajatori din zona de vest.

"Echipa Bosch Global Business Services s-a alăturat locaţiei Bosch din Timişoara în 2012, cu un prim proiect de anvergură din zona financiară. În ultimii 10 ani, a atins un succes extraordinar şi intenţionăm să ne consolidăm poziţia pe piaţa de shared service din Europa", spune Ralf Dehner, reprezentantul Bosch Global Business Services în Europa de Est. "Pentru a susţine o creştere constantă, ne bazăm pe aportul colegilor noştri cu competenţe înalte, pentru care oferim în permanenţă oportunităţi de dezvoltare, prin extinderea portofoliului de servicii şi îmbunătăţirea calităţii competenţelor digitale. Fiind un hub de inovare digitală, ne bucurăm de conexiunile reţelei globale şi lucrăm în mod inter-departamental pentru a livra clienţilor noştri servicii de cea mai bună calitate", continuă Dehner.

Academia Bosch din Timişoara: un centru dedicat educaţiei

Bosch înţelege importanţa unei educaţii bune pentru generaţiile viitoare, astfel că se implică în mod constant în activităţi care susţin relaţia dintre mediul educaţional şi cel de afaceri. Astfel, Bosch Service Solutions şi-a creat propria academie internă la Timişoara, un centru educaţional care oferă programe specifice de training actualilor sau potenţialilor angajaţi Bosch. Peste 420 de persoane au absolvit, din 2018, cursurile unuia dintre programele de dezvoltare oferite de Academia Bosch, printre care "Essential Managerial Toolkit", pentru managerii aflaţi la început de carieră, "Development Program for Middle Management" "Bosch 4 Beginners", "DevOps Academy", "Junior Accounting Program", etc, subliniază sursa citată.

În plus, Bosch Service Solutions şi-a consolidat parteneriatul cu Universitatea de Vest din Timişoara (UVT), devenind recent membru al structurii consultative independente "Grupul Partenerilor Strategici (GPS) UVT". Alături de programele educaţionale, compania din Timişoara susţine dezvoltarea angajaţilor prin oferirea unui spaţiu modern şi optim de muncă, care să inspire fiecare angajat (IWC), aliniat cu standardul sediilor Bosch din lume. Alte beneficii adaptate stilului de viaţă modern presupun programul flexibil sau telemunca, acces la servicii medicale şi tichete de masă, precum şi la activităţi sportive.

Creştere pentru externalizarea proceselor de afaceri

Bosch în Timişoara, prin cele două divizii este un actor cheie atât în industria locală de software, IT, DevOps, cât şi aria financiară, audit, logistică şi achiziţii, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. CA O COMPLETARE...Melodia pentru sculele Bosch a fost compusă de trupa Blazzaj din Timisoara special pentru acest eveniment. Felicitări!!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb