Boston Consulting Group anunţă că veniturile la nivel global au ajuns la 11,7 miliarde de dolari în 2022

G.D.
Companii / 10 aprilie 2023

Christoph Schweizer, CEO-ul BCG

Christoph Schweizer, CEO-ul BCG

Boston Consulting Group (BCG) a anunţat venituri de 11,7 miliarde de dolari pentru anul 2022, în creştere cu 11%, reconfirmând traiectoria în continuă creştere a afacerilor BCG, conform unui comunicat remis redacţiei. În ultimul deceniu, compania a reuşit să-şi tripleze veniturile, în principal prin creştere organică. Numărul de angajaţi ai BCG a crescut la 30.000 în 2022, de la 25.000 în 2021.

"În ceea ce priveşte anul 2023, incertitudinea macroeconomică este principala îngrijorare menţionată în discuţiile pe care le-am purtat cu directorii generali", a declarat Christoph Schweizer, CEO-ul BCG din octombrie 2021. "Managementul costurilor va continua să fie un element foarte important pentru următorii câţiva ani. Dar la fel va şi dezvoltarea capacităţilor, planificarea scenariilor, extinderea inteligenţei digitale şi artificiale şi abordarea unor teme precum mediul şi sustenabilitatea. Ajutăm companiile din întreaga lume să acţioneze şi să ia decizii în acest context dificil."

Potrivit sursei citate, anul 2023 marchează, de asemenea, cea de-a 60-a aniversare a companiei, sărbătorită alături de angajaţi, de foşti şi actuali, clienţi şi parteneri.

Ambiţia BCG este de a promova proiecte care au un impact pozitiv asupra societăţii şi a planetei, împreună cu clienţii şi partenerii săi. "Doar în acest deceniu, BCG a investit peste 1 miliard de dolari în peste 1.500 de cazuri cu impact social", a continuat Schweizer. "În 2022, acestea au inclus iniţiative pentru a promova reforma educaţiei în India, pentru a reduce riscul climatic în Nigeria, pentru a sprijini refugiaţii ucraineni care caută un loc de muncă şi pentru a ajuta la reducerea decalajului de echitate în domeniul sănătăţii în Maroc."

Astăzi, 46% din personalul BCG sunt femei. Comitetul Executiv al BCG este format din 33% femei şi include membri din peste zece ţări. Femeile conduc, de asemenea, BCG în trei dintre cele mai mari economii ale lumii (America de Nord, China şi Regatul Unit).

51% dintre noii angajaţi ai BCG în SUA provin dintre minorităţi etnice, iar BCG a lansat reţele de diversitate etnică în Europa, Australia şi Africa.

Reţeaua Pride a BCG a crescut la peste 1.100 de membri în aproximativ 45 de ţări până la sfârşitul anului 2022.

În 2022, BCG a lansat comunitatea Global AccessAbility, în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu dizabilităţi.

La sfârşitul anului 2022, BCG a lansat BCG X, o unitate de dezvoltare şi proiectare tehnologică care reuneşte aproape 3.000 de tehnicieni, oameni de ştiinţă, programatori, ingineri şi designeri, cu scopul de a aborda cele mai mari provocări şi oportunităţi ale lumii.

Luna trecută, BCG a înfiinţat un nou Centru pentru IA generativă responsabilă, pentru a sprijini clienţii în realizarea potenţialului IA.

BCG a fost partenerul de consultanţă exclusiv al COP 27 din noiembrie anul trecut, la care se adaugă sprijinul continuu pentru colaborarea inter-industrială în domeniul schimbărilor climatice, în parteneriat cu First Movers Coalition, Breakthrough Energy, Forumul Economic Mondial, WBCSD şi alţii.

În 2022, BCG a lansat noi Centre pentru Climă şi Sustenabilitate în India, Asia de Sud-Est şi Sydney pentru a accelera inovaţia, impactul şi leadership-ul în toate sectoarele.

În septembrie 2022, BCG a achiziţionat Quantis, o consultanţă de pionierat în domeniul durabilităţii mediului, care ghidează multe dintre cele mai mari organizaţii din lume în procesul de transformare spre sustenabilitate.

În decembrie 2022, BCG a fost recunoscut pentru al doilea an consecutiv de prestigioasa CDP Climate A List, care recunoaşte companiile fruntaşe în domenii precum reducerea emisiilor, atenuarea riscurilor climatice şi promovarea economiei cu emisii scăzute de carbon.

"Sunt foarte mândru de munca pe care BCG o desfăşoară de a-i ajuta pe clienţii noştri să-şi dezvolte potenţialul şi să navigheze într-un context global complex şi disruptiv, fără precedent", a concluzionat CEO-ul BCG în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb