BT Securities a preluat Capital Partners

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 15 martie 2016

BT Securities, compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania, preia activitatea de investment banking a Capital Partners, potrivit unui comunicat de presă.

Tranzacţia constă în preluarea brandului şi echipei Capital Partners, iar în noua formulă, după parcurgerea paşilor legali, BT Securities va deveni BT Capital Partners. Grupul Financiar Banca Transilvania estimează că tranzacţia va fi finalizată la sfârşitul lunii martie a.c.

Doru Lionăchescu, Partener Principal şi Preşedinte al Capital Partners, ne-a declarat: "Tranzacţia presupune preluarea activităţiide investment banking (transfer de brand, portofoliu de clienţi, palmares, transfer de analişti, care vor rămâne sub coordonarea mea..) în noua entitate care se va numi BT Capital Partners.

Vom pune în acelaşi loc brokerajul de pe piaţa de capital a BT Securities cu partea de consultanţă din domeniile fuziunilor şi achiziţiilor, finanţării de companii, managementului strategic.

Miza este să creăm cât mai repede lideri de piaţă pe toate liniile de activitate şi mai ales să consolidăm un pol financiar cu capital românesc care să fie cel mai puternic din piaţă.

Tranzacţia nu trebuie aprobată, a fost deja notificată la autorităţile de reglementare şi se va încheia cel mai probabil până la finalul acestei luni". BT Capital Partners va oferi firmelor asistenţă pentru listarea pe piaţa de capital şi pentru atragerea de investitori, servicii de brokeraj, consultanţă pentru fuziuni şi achiziţii, finanţare şi structurarea schemelor de finanţare complexe, cercetare de piaţă şi consultanţă pentru management strategic. Capital Partners este o companie fondată acum 10 ani de Doru Lionăchescu şi de câţiva parteneri. De la înfiinţare şi până în prezent, aceasta a intermediat tranzacţii în valoare de peste 2 miliarde de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb