Bundestagul german vrea să-şi consolideze securitatea în urma incidentelor din SUA

S.B.
Internaţional / 7 ianuarie 2021

Bundestagul german vrea să-şi consolideze securitatea în urma incidentelor din SUA

Bundestagul german, luat cu asalt de către activişti "antimască" la sfârşitul lui august, doreşte să-şi consolideze securitatea, în urma incidentelor sângeroase care au avut loc la Capitoliu, la Washington, a anunţat joi Wolfgang Schauble, preşedintele Camerei inferioare a Parlamentului German, informează news.ro.

La o zi după ce susţinători ai lui Donald Trump au luat cu asalt şi au pătruns în Capitoliu, Wolfgang Schauble "doreşte să examineze, în strânsă colaborare cu oficiali în domeniul securităţii din cadrul grupurilor parlamentare, cu oraşul Berlin şi Ministerul de Interne concluziile pe care este necesar să le tragă în vederea apărării Bundestagului", a anunţat într-un comunicat preşedinţia Camerei.

"Un raport a fost deja cerut în acest sens Ambasadei Germaniei la Washington cu privire la modul cum au putut să aibă loc derapaje violente în interiorul Capitoliului", precizează preşedinţia Bundestagului.

Bundestagul, situat în centrul Berlinului, în apropiere de Poarta Brandenburgică, a fost teatrul, la 29 august, al unei încercări de pătrundere a unor activişti "antimască", respinşi în ultimul moment de către o mână de poliţişti.

Preşedintele conservator al Bundestagului Wolfgang Schauble consideră că "scenele de ieri (miercuri) ilustrează marea sarcină care îl aşteaptă acum nu doar pe preşedintele nou ales, ci mai ales Camerele Congresului, în calitate de reprezentant al poporului şi, astfel, cele două mari tabere politice", se arată în comunicat.

"Conflictele politice, economice şi sociale cauzate de o profundă fractură pot fi negociate paşnic doar în cadrul instituţional şi al procedurii parlamentare, în care Statele Unite au fost întotdeauna un model în lumea liberă", conchide preşedinţia Camerei inferioare a Parlamentului german, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. În ce fel își crează neo-fascistii fortărețe care să-i apere de furia poporului, băi nene...

    1. Gloata formată din oameni aflați comportamental la marginea societății, adică din lumpenproletariat (Conform dex=categorie de oameni declasați, cerșetori, vagabonzi etc., proveniți din diferite pături sociale, ca urmare a șomajului și a pauperizării) nu constituie poporul. Și în România sunt idioți care vor să demoleze gardul șparlamentului pentru a putea să intre mai ușor derbedeii.

      Nici n-au început protestele și deja ai început să denigrezi protestatarii. Stai și tu să se simtă austeritatea la noi și abia apoi începe să acuzi știrbii șomeri pauperi, opușii tinerilor frumoși și liberi.

      Deși, la cum se prefigurează viitorul, s-ar putea ca tinerii frumoși cu rate la bancă să fie primii în piață.  

    Germania are un derapaj si o acutizare severa a inegalitatii sociale!

    Toate tarile unde rata de "prprietate" este joasa => o crestere severa a inegalitatii sociale! 

    Omului ii este dat pe pamant sa "creasca sa se imulteasca si sa umple pamantul", faptul ca nu are acces la o locuinta creeaza o inegalitate sociala severa in economia respectiva in timp ce doar detinatorii de active sociale au avantaje inechitabile. 

    Sa nu vorbim de bine despre Germania, Franta, UK si alte tari ce au indatora populatia pe active mega evaluate unde la fiecare soc economic pierd oamenii de mijloc si saraci activele in timp ce se intorc la preturi reduse in institutiile financiare! 

    Este un joc mizer ce va genera in viitor alte forme de rascoale si revolutii (este scris in istorie cand inegalitatea creste socurile economice cresc). 

    Pacat ca si Romania are un trend descendent in detinere populatiei a locuinte fara credite, unde cu fiecare soc economi procentul tot creste in favoare institutiilor financiare! 

    semnat comenturi "cretine" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb