CA deţine 28,9% din piaţa de Web Access Management

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 septembrie 2008

Computer Associates, reprezentată în România de SolvIT Networks, a anunţat că deţine cea mai mare cotă de piaţă în User Provisioning în raportul Gartner, Inc "s "Market Share: Security Software, Worldwide, 2007" cu o cotă de piaţă de 13,8% în 2007. CA este, de asemenea, recunoscut ca un leader de piaţă în categoria Web Access Management, cu 28,9% din piata de 624 de milioane de dolari.

Soluţia CA de provizionare, CA Identity Manager, gestionează ciclurile de viaţă ale identităţii de la crearea lor, la modificări şi apoi la scoaterea din mainframe, distribuite şi medii web. CA a anunţat recent lansarea planificată pentru CA Identity Manager r12 şi actualizările semnificative aduse produsului şi care sunt proiectate pentru a ajuta la reducerea costurilor de complexitate şi de implementare a management-ului de identitate, în timp ce îmbunătăţeşte capacitatea organizaţiei de a se conforma regulamentelor legale.

Organizaţiile au început să utilizeze CA SiteMinder Web Access Manager pentru a activa autentificarea utilizatorului şi single sign-on, bazată pe politica de autorizare, identitatea federativă, de audit şi de acces la aplicatii web şi portaluri printr-un sistem centralizat de control al accesului la internet.

"Piaţa de management al identităţii şi accesului este în creştere datorită evoluţiei continue a organizaţiilor de la stadiul de securizare a afacerii la cel de înlesnire a proceselor de business", a afirmat Lina Liberti, vicepresedinte al CA Security Management. "Condusă în mare măsură de nevoia de respectare a conformităţii şi a securităţii, această piaţă solicită capabilităţi importante pe care CA le furnizează atât pentru administrarea "identity lifecycle-urilor" cât şi pentru a ajuta afacerile să crească într-un mediu sigur."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb