CA Immo începe un nou proiect de birouri în Bucureşti: Orhideea Towers

Ioana Dogaru
Companii #Imobiliare / 8 octombrie 2015

CA Immo începe un nou proiect de birouri în Bucureşti: Orhideea Towers

Fondul de investiţii CA Immo, care deţine în România cinci clădiri de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 106.000 de metri pătraţi, a început în această toamnă dezvoltarea unui nou proiect pe piaţa locală, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Orhideea Towers este amplasat în zona de centru-vest a Bucureştiului, în apropiere de staţia de metrou Grozăveşti şi va absorbi o investiţie totală de 75 de milioane de euro.

Proiectul totalizează o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 37.000 de metri pătraţi şi este din compus din două turnuri de birouri, amplasate în forma literei H, precum petalele unei orhidee şi conectate între ele printr-o punte cu suprafeţe vitrate, mai precizează sursa citată.

Construcţia a început în luna octombrie 2015 cu lucrările de fundaţii speciale, pentru care CA Immo a ales compania Octagon Contracting & Engineering S.A. şi se va încheia în anul 2017.

Marian Roman, Managing Director CA Immo România. a declarat:"Portofoliul actual pe care îl deţinem în Bucureşti a fost ocupat aproape integral în ultimii ani. De aceea, pentru a putea da curs solicitărilor de extindere ale chiriaşilor actuali, am decis să ne consolidăm poziţia prin dezvoltarea unui nou proiect de birouri, care respectă toate criteriile CA Immo în ceea ce priveşte locaţia şi arhitectura".. După finalizare, Orhideea Towers va rămâne în portofoliul de investiţii al CA Immo.

Orhideea Towers va fi construit în conformitate cu cele mai înalte standarde ale CA Immo, privind atât designul şi specificaţiile tehnice, cât şi criteriile de sustenabilitate specifice clădirilor verzi şi va fi certificat conform ratingului LEED Gold, CA Immo având o bogată experienţă în dezvoltările de birouri verzi.

Cele două turnuri ale clădirii vor avea 13 (P+12), respectiv 17 (P+16) etaje supraterane cu suprafeţe generoase, de până la 2.700 metri pătraţi pe etaj şi câte două etaje subterane. Proiectul include 406 de locuri de parcare, precum şi spaţii de depozitare pentru biciclete, cu duşuri şi vestiare pentru biciclişti.

Marian Roman a adăugat: "Zona de centru-vest a Capitalei are tot potenţialul necesar pentru a deveni noul pol de birouri al Bucureştiului, proiectul River Place pe care îl deţinem de asemenea în această zonă fiind un real succes, atrâgând chiriaşi precum British American Shared Services Europe, Misys, Ipsos, CGS, Thales, UPC sau PTC Eastern Europe".

Amplasat la intersecţia Bulevardului Splaiul Independenţei cu Şoseaua Orhideelor, cu acces direct la staţia de metrou Grozăveşti, proiectul Orhideea Towers are o locaţie unică, ce oferă o vizibilitate excelentă atât de pe Podul Basarab, circulat zilnic de până la 100.000 de maşini, cât şi de pe Splaiul Independenţei, se precizează în comunicat..

CA Immo este specializat în deţinerea şi dezvoltarea de spaţii de birouri în oraşele capitală din Europa Centrală. Compania a fost fondată în anul 1987, iar în prezent este activă pe pieţele din Austria, Germania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia şi România. CA Immo este listat la Bursa de Valori din Viena sub indexul ATX şi deţine un portofoliu în valoare de 3,5 miliarde de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb