CĂLIN BODEA (MINISTERUL ECONOMIEI): "O industrie europeană competitivă se bazează pe o Piaţă Unică funcţională"

I.A.M.
Politică / 7 iulie 2019

Călin Bodea (Sursă foto: Twitter)

Călin Bodea (Sursă foto: Twitter)

O industrie europeană competitivă la nivel global se bazează pe o Piaţă Unică funcţională, puternică, a declarat secretarul de stat din Ministerul Economiei, Călin Bodea, în cadrul reuniunii informale a miniştrilor responsabili pentru competitivitate la Consiliul UE COMPET, secţiunea Piaţă Internă şi Industrie, desfăşurată la finalul săptămânii la Helsinki, în Finlanda.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Ministerului Economiei, subiectele agendei s-au axat pe creşterea sustenabilă, discuţiile vizând integrarea Pieţei Unice, economiei digitale dinamice şi politicile industriale moderne şi soluţii inteligente pentru o Europă competitivă şi neutră din punct de vedere climatic.

"Industria în general şi mai ales industriile energo-intensive reprezintă începutul lanţului valoric sustenabil, acestea favorizând dezvoltarea tehnologiilor care protejează mediul înconjurător, şi având o contribuţie în ceea ce priveşte măsurile împotriva încălzirii globale. În felul acesta industria joacă un rol principal în reducerea emisiilor cu efect de seră şi contribuie substanţial la tranziţia către o economie a Uniunii Europene cu emisii reduse", scriu reprezentanţii Ministerului Economiei pe pagina de Facebook.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Piata Unica Functionala ??? Matale cum vezi participarea Romaniei la consolidarea unei Pieti Unice ?? Ce trebuie sa facem noi ???In primul rand trebuie sa fim competitivi din toate punctele de vedere. Pentru a pretinde aceasta UNICITATE e necesar ca Romania sa respecte intrutotul toate conditiile legislative Europene comune tarilor din UE. Voi astia din PSD/ALDE sunteti complet pe dinafara .Ati facut un haos in toate domeniile....,lumea va marginalizeaza...,propriile partide de "rudenie" din UE va dau afara din colectivitate...etc. Mai aveti curajul sa deschideti gura pe teme de UNICITATE cand voi nu respectati nimic...doar eventual ce va convine si cand va convine.Asa ca d-le ministru faceti-va ordine.....si apoi discutam cu atata convingere.....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb