Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România şi-a ales un nou Consiliu Director

D.I.
Companii / 29 martie 2018

Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România şi-a ales un nou Consiliu Director

În timpul Adunării Generale a Aderenţilor, organizată ieri, Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România (CCIFER) si-a prezentat Raportul de activitate 2017 şi proiectele pentru 2018, se precizează într-un comunicat al CCIFER, remis Redacţiei.

Potrivit documentului, CCIFER urmăreşte trei misiuni: crearea de noi oportunităţi pentru membri; acompanierea societăţilor în dezvoltărea lor prin servicii cu o puternică valoare adăugată şi reprezentarea vocii societăţilor membre în dialogul public.

Sursa citată precizează că CCIFER reuneşte în prezent peste 500 de membri, care contribuie la dezvoltarea economiei locale: 18 mld de euro cifră de afaceri cumulată şi peste 125.000 de locuri de muncă directe, acoperind aproape toate sectoarele de activitate.

În cadrul reuniunii de ieri, au avut loc alegeri pentru cinci posturi în Consiliul Director şi trei cenzori. Astfel, Adela Jansen (BRD - Groupe Societe Generale) şi Christian Derveloy (Arta Grafica), au fost realeşi pentru un mandat de trei ani. Serge Gonvers (Mazars), Stephane Roy De Lachaise (Michelin), Yves Martin (Orange SA), au integrat Consiliul Director pentru primul mandat.

François Coste, Preşedinte CCIFER şi CEO Groupama, a declarat : "Beneficiind de un nou suflu, Consiliul Director CCIFER, va continua să se sprijine în misiunile sale pe cele trei axe strategice ale Camerei : dialogul cu autorităţile publice, angajamentul membrilor, servicii oferite antreprenorilor, dezvoltarea Business Center-ului şi educaţia. Vom continua să dezvoltăm dialogul cu autorităţile publice prin cele 11 Grupuri de lucru şi prezenţa noastră în cele 13 Task Force-uri ale Coaliţiei pentru Dezvoltarea României; o comunitate angajată, cu o dinamică regională puternică, susţinând inovaţia, antreprenoriatul şi investiţiile; poziţionarea French Hub-ului drept platformă de servicii pentru a facilita intrarea pe piaţă, instalarea şi dezvoltarea proiectelor, şi nu în ultimul rând, consolidarea legăturilor dintre şcoli şi companii cu scopul de a facilita recrutarea de talente şi competenţe".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Exista, in Romania institutia camerelor mixte de comert! Pentru ca, macar formal, sa avem si noi ceva de spus. Acum vedem cum si ce stabileste " Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România (CCIFER)!

    Halal! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb