Campeador scoate spre închiriere spaţiile comerciale din ansamblul rezidenţial de pe Calea Torontalului

I.M.
Companii #Construcţii / 16 ianuarie 2020

Campeador scoate spre închiriere spaţiile comerciale din ansamblul rezidenţial de pe Calea Torontalului

Campeador, grupul de investiţii din Cluj Napoca care a ales Timişoara ca zonă de dezvoltare, scoate spre închiriere spaţiile comerciale de la parterul complexului de pe Calea Torontalului, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre. Potrivit sursei citate, ansamblul rezidenţial pune la dispozitie 1.423 de metri pătraţi de spaţii comerciale, cu terase generoase, care beneficiază 60 de locuri de parcare.

Multitudinea de ansambluri imobiliare din Timişoara, date în folosinţă în preajma Torontalului-Aradului, dar şi numeroasele companii care s-au orientat spre aceasta zona, face din Nordul oraşului de pe Bega sa fie tot mai interesant pentru investitori. În acest context, Campeador Residence a prevăzut la parterul ansamblului o suprafaţă generoasă de spaţiile comerciale destinate antreprenorilor care caută să îşi dezvolte afacerea.

Cei 1.423 de metri pătraţi au fost construiţi în aşa fel încât să se plieze pe orice tip de afacere pentru că spaţiile pot fi personalizate în funcţie de dorinţa fiecărui chiriaş. La această suprafaţă se mai adaugă alţi 800 de metri pătraţi de terase şi 60 de locuri de parcare.

Andrei Abrudan, dir. comercial Campeador, a declarat: "Spaţiile comerciale pe care le punem la dispoziţie vin ca urmare a unei necesităţi a locuitorilor din această zonă. Persoanele care au achiziţionat un apartament în Campeador Residence sunt oameni cu venituri peste medie, care îşi doresc să aibă cât mai aproape un confort. Spaţiile pe care le punem la dispoziţie se pretează, spre exemplu, pentru deschiderea unui supermarket, o spălătorie de haine, bănci sau afaceri dedicate wellness-ului, sau alte tipuri de business-uri. Posibilităţile de personalizare şi adaptare a spaţiului sunt multiple. Zona aflată în plină dezvoltare oferă o gamă largă de clienţi: vorbim de tineri care locuiesc foarte aproape de complexul nostru sau de angajaţi în IT, financiar. Toate aceste aspecte accentueaza nevoia de spaţii comerciale, într-o zonă aflată în continuă expansiune."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb