Canon a produs 50 milioane de obiective Canon EF

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 8 februarie 2010

Canon a produs lentila cu numărul 50 milioane din seria de obiective EF pentru camerele foto EOS, marcând trecerea a peste 20 ani de tehnologie inovativă şi angajament faţă de utilizatori în a oferi produse de cea mai bună calitate.

Această cifră a fost atinsă în timpul fabricării obiectivelor EF 100mm f/2.8L Macro IS USM şi ilustrează povestea prin care Canon a atins producerea a peste 10 milioane de lentile în mai puţin de doi ani.

Povestea începe în anul 1987, odată cu apariţia primei camere cu sistem EOS, model EOS 650, continuând de atunci să evidenţieze inovaţii tehnologice ce includ:

- În anul 1987 au fost lansate primele lentile cu un motor ultrasonic - EF 300mm f/2.8L USM, concepute pentru fotografii din mediul sportiv sau fotografii de animale sălbatice.

- În 1995 Canon lansează primele lentile interschimbabile din lume cu stabilizator de imagine - EF 75-300mm f/4-5.6 IS USM pentru pasionaţii de sport şi viaţă sălbatică.

- În 2001 apar primele lentile ce încorporează elemente optice de difracţie pe mai multe nivele - EF 400mm f/4 DO IS USM pentru fotografii profesionişti pasionaţi de sport şi viaţă sălbatică.

- Anul 2008 a adus prima lentilă Canon ce foloseşte structura SWC (Subwavelength Structure Coating) - EF 24 mm F/1.4L II USM pentru fotografierea de peisaje.

- În 2009 apare prima lentilă Hybrid IS - EF 100mm f2.8L Macro IS USM pentru fotografierea macro.

- Cel mai recent, în 2010, Canon a lansat noile lentile EF 70-200mm f/2.8L II IS USM pentru toate tipurile de fotografie.

Canon oferă, la ora actuală, cea mai extinsă gamă de lentile D-SLR, cu peste 60 de modele disponibile în prezent pe tot globul. În anii următori, Canon va continua să promoveze inovaţiile tehnologice, începând cu design-ul optic până la ingineria electronică şi de producţie, cu scopul de a contribui la crearea unei noi culturi fotografice.

Despre Canon Europe

Canon Europe este subsidiara regională pentru Canon Inc., reprezentată în 120 ţări şi având peste 11.000 de angajaţi de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii (EMEA).

Fondată în 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru fotografie acoperă acum mai multe segmente de piaţă, la ora actuală Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse ce pornesc de la camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, până la imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o serie de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, în concordanţă cu cererile clienţilor. De la fotografii amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecărui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

Canon are convingerea că luarea în considerare a climatului social şi a mediului înconjurător reprezintă o parte integrantă a unei afaceri sănătoase. Acest aspect este inclus în filozofia companiei, Kyosei - "Trăim şi lucrăm împreună pentru binele tuturor".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb