Canon atinge noi standarde obţinând 5 premii TIPA

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 aprilie 2009

Canon a anunţat câştigarea a cinci distincţii oferite de prestigioasa asociaţie TIPA - cea mai renumită asociaţie de presă din Europa în domeniul foto.

Comisia de vot TIPA, ce se reunşte în fiecare an pentru a selecta cele mai bune imagini şi fotografii ale anului, a ales modelul Canon EOS 5D Mark II ca fiind "Best D-SLR Expert in 2009", Canon PowerShot G1 ca fiind "Best Expert Compact in 2009" şi "Best Professional Lens in 2009" premiu acordat lentilelor Canon TS-E 17mm f/4L. În plus, Canon PIXMA Pro9500 Mark II a caştigat distincţia de "Best Expert Photo Printer in 2009" iar Canon LEGRIA HF S10 a luat premiul de "Best Expert HD Camcorder in 2009".

"Căştigarea a 5 premii TIPA, precum şi succesul obţinut anul trecut, este o realizare incredibilă pentru Canon, ceea ce confirmă supremaţia noastră în piaţa dipozitivelor de imagine," a declarat Nicu Stancescu, Marketing Manager Canon Romania. "Primirea acestor distincţii din partea unei organizaţii independente şi prestigioase precum TIPA, este un important premiu şi o recunoaştere a angajamentului nostru şi a pasiunii pentru puterea imaginii."

Cel mai bun D-SLR Profesoinal în 2009: Canon EOS 5D Mark II

Modelul Canon EOS 5D Mark II 21.1 MP este primul EOS cu capabilităţi full HD ce înregistrează la o calitate incredibilă. Juriul TIPA a rezumat acest model ca find: "Rapid, de încredere şi discret, calitatea oferită de acest D-SLR pune la încercare modelele profesionale." Deşi este compact şi uşor ca greutate, noul design EOS 5D Mark II şi îmbunătăţitul senzor CMOS full frame, împreună cu procesorul DIGIC 4, oferă o imagine de calitate la 3.9 fps.

Best Expert Compact in 2009: Canon PowerShot G10

PowerShot G10 este modelul de top din gama de camera foto digitale compacte PowerShot şi este prima cameră din seria G ce oferă wide-angle prin intermediul unui zoom optic 5x (28mm) cu stabilizator de imagine. Juriul TIPA a rezumat modelul PowerShot G10 ca fiind "...foarte bine construit, operarea sa asigurând o stabilitate bună. "PowerShot G10 este perfect pentru o fotografiere precisă, cu imagini de peisaj, arhitecturale sau de interior, lipsite de blur. Include un senzor de 14.7 MP şi un procesor de imagine Canon DIGIC 4 ce asigură o calitate incredibilă a imaginilor."

Best Professional Lens în 2009: Canon TS-E 17mm f/4L

Lentilele tilt and shift Ultra-Wide angle TS-E 17mm f/4L au cel mai larg unghi de vizualizare dintre toate lentilele tilt and shift de pe piaţă, juriul TIPA fiind impresionat de calitatea deosebită a imaginilor: "Canon TS-E 17mm f/4L....reprezintă alegerea profesională pentru fotografia arhitecturală şi de peisaj."

Best Expert Photo Printer în 2009: Canon PIXMA Pro9500 Mark II

Juriul TIPA a fost impresionat de noul model PIXMA Pro9500 Mark II, datorită capabilităţilor incredibile de printare la calitate de expoziţie: "(aceasta) foloseşte un sistem de cerneluri cu 10 pigmenţi de culoare, ce includ negru mat şi negru foto. Această facilitate permite utilizatorilor să printeze pe hârtii mate şi lucioase la o acurateţe excepţionala a culorilor, fără a mai fi necesară înlocuirea cartuşelor." Adăugarea capabilităţilor de printare 16 bit per canal asigură gradări fine ale tonalităţilor atât în cazul pozelor monocrom cât şi a celor color, pentru printuri la dimensiuni până la A3+ şi 14" wide.

Best Expert HD Camcorder în 2009: Canon LEGRIA HF S10

Creată pentru utilizatorii foarte pretenţioşi, noua generaţie de camere video HD cu înregistrare pe memorie flash dispune de un set extins de controluri profesionale ce s-au dovedit câştigătoare în faţa juriului TIPA: "LEGRIA HF S10 utilizează o combinaţie de senzor CMOS Full HD 8.0MP, lentile Canon HD Video Lens cu zoom optic 10x şi procesorul de imagine DIGIC DV III, pentru a oferi imagini video la o calitate excepţională."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb