Cantine deschide în aprilie cel de-al patrulea spaţiu din Capitală

I.D.
Companii #Construcţii / 12 aprilie 2019

Venera Maria Munjev

Venera Maria Munjev

Cantine, lanţul bucureştean de restaurante, va deschide în luna aprilie cel de-al patrulea spaţiu din Capitală, pe o suprafaţă de 800 mp, în parcul de birouri Iride Business Park, deţinut de IMMOFINANZ în nordul oraşului, în apropiere de staţia de metrou Pipera. Tranzacţia de închiriere a fost consiliată de compania de consultanţă imobiliară Colliers International.

Lanţul de restaurante Cantine numără trei spaţii în Bucureşti, în zonele Vitan - Cantine 17A, Victoriei - Cantine 87 şi Barbu Văcărescu - Cantine 301, în clădirea The Lakeview. Investiţia în noul restaurant din Iride Business Park se ridică la 350.000 euro şi urmează trendul extinderii componentei de retail de către dezvoltatorii de birouri pentru a crea un pol de lifestyle, o destinaţie de seară sau de weekend pentru chiriaşi. Ca urmare a acestor dinamici, segmentul de food necesită o atenţie mai mare din punctul de vedere al diversităţii, al calităţii meniului oferit, al preţului mediu şi, foarte important, al atmosferei, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

"Lanţul de restaurante Cantine depăşeşte conceptul clasic de "self service" şi, cu un concept aparte, merge mai degrabă în zona de pub sau restaurant, oferind şi posibilitatea organizării de evenimente corporate sau private. De fapt, viaţa începe abia după ora 18:00 şi atunci de ce să nu fie cu drinks after work sau cu o lansare de carte chiar în clădirea de birouri în care lucrezi?", a declarat Venera Maria Munjev, Senior Associate Retail Services în cadrul Colliers International.

Iride Business Park este situat în nordul Bucureştiului, într-una din cele mai dezvoltate zone administrative şi de afaceri. Complexul oferă o vizibilitate bună, zone flexibile de birouri şi o parcare generoasă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Venere și Madonă!))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb