Care sunt cele mai interesante oferte de Black Friday 2019?

Comunicate de presă / 15 noiembrie 2019

Care sunt cele mai interesante oferte de Black Friday 2019?

Black Friday sau Vinerea Neagră este unul dintre cele mai aşteptate evenimente care au loc pe parcursul anului având în vedere că, cu ocazia acestuia, preţurile a mii de produse devin foarte accesibile. Deşi în alte ţări Black Friday are loc în data de 29 noiembrie, în ţara noastră foarte multe magazine vor da startul reducerilor încă din data de 15 noiembrie. Pentru că vorbim despre un eveniment de o aşa importanţă, unde reducerile sunt pretutindeni, am selectat câteva oferte care aparţin unor magazine din sfera online şi pe care nu trebuie să le ratezi.

1. Bekid.ro

Unul dintre cele mai complexe magazine online cu produse pentru copii şi anume Bekid.ro, anunţă că va da startul reducerilor începând cu data de 15 noiembrie, astfel că, timp de 2 zile, vei avea posibilitatea de a achiziţiona produse precum: premergătoare, jucării pentru copii, scaune auto, cărucioare pentru copii, pătuţuri pliabile, pătuţuri din lemn, tobogane plus multe alte produse la reduceri ce pot ajuge chiar şi până la 70%.

2. Luminarium.ro

Dacă ai decis că este momentul să aduci locuinţei tale un aspect nou şi modern, Luminarium.ro a pregătit pentru tine o ofertă de Black Friday pe care nu o vei putea refuza. Astfel, printre produsele aflate în promoţia de Black Friday de la Luminarium.ro se regăsesc: pendule, lustre, aplice, lămpi de birou, lămpi de podea, downlights, prize şi întrerupătoare, pufuri, produse pe care le vei putea achiziţiona cu o reducere ce poate ajunge până la 45%.

3. Maniamall.ro

Printre cele mai importante reduceri pe care le regăseşti la Maniamall.ro se numără: brazii artificiali, ghirlandele, mobilierul, scaunele de birou, electrocasnice dar şi diverse aparate pentru încălzirea locuinţei. Black Friday va fi organizat pe 15-17 noiembrie şi sunt aşteptate reduceri de 30%.

4. Quickshop.ro

Quickshop.ro, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa sistemelor de încălzire şi nu numai anunţă că va organiza Black Friday în perioada 15-17 noiembrie, moment în care cumpărătorii se pot bucura de o reducere de până la 35% la o gamă largă de produse precum: centrale termice Ariston, Motan, Viessmann, Ferroli, accesorii şi gadgeturi pentru confort, dar şi o serie de produse utile pentru instalarea centralelor termice, mentenanţa şi eficientizarea sistemelor de încălzire individuale. Reducerile vor ajunge până la 35%.

5. Eladerm.ro

Magazinul Eladerm.ro a pregţtit pentru clienţii săi un stoc ce depăşeşte 4.000 de produse, astfel că de acest Black Friday merită să îţi răsfeţi tenul cu o cremă antirid, una hidratantă, sau poate chiar şi cu una anti sebum, cu siguranţă acum este momentul perfect să o achiziţionezi având în vedere că reducerile oferite pot ajunge chiar şi până la 41%.

6. Eles.ro

Magazinul Eles.ro a pregătit pentru clienţi o gamă specială de produse vestimentare şi accesorii inedite având ca şi ţară de provenienţă Italia, astfel că, dacă doresti să îţi schimbi garderoba cu ceva mai inedit, magazinul îţi va oferi o reducere cuprinsă între 10-30%. Te poţi bucura de această ofertă până în data de 30 noiembrie.

7. BJR-Vacante.ro

Deşi inedit pentru turism, iată că Black Friday îşi face apariţia şi în această nişş. Astfel, te vei putea bucura de oferte la anumite pachete tusristice. Cu ocazia Black Friday, Bjr-Vacante.ro vine cu reduceri ce pot ajunge până la 50% la pachete turistice înspre destinaţii precum: Turcia, Grecia, Egipt,Tunisia sau Dubai.

8. TargetWeb.ro & Blugento.ro

Au o ofertă specială de Black Friday prin care, cei care demarează un business online în ecommerce se vor putea bucura de numeroase beneficii financiare dar şi de functionalităţi suplimentare. Blugento vine astfel cu o reducere de de 40% la pachetele de abonament existente, încheiate pe o perioadă de 12 luni, în timp ce, compania TargetWeb oferă un pachet PR sau advertoriale pe bloguri în valoare de euro1000, la contractele semnate pe 12 luni.

9. Iya.ro

Dacă te afli în căutarea celor mai inedite hăinuţe pentru cei mici sau haine special concepute pentru mămici, Iya.ro te întâmpină de acest Black Friday cu numeroase oferte irezistibile. Cele mai mari reduceri anunţate vor fi la GO FUTURE (rochii sarcină ăi alăptare - până la 50%), KITE (haine bumbac organic bebeluşi şi copii-până la 50%), Fun2BEmum (jachete şi hanorace babywearing - până la 30%). Frugi, Sense Organics şi Sanetta Fiftyseven (hăinuţe din bumbac organic certificat GOTS) se vor regăsi şi ele la reduceri speciale de până la 30% pentru articolele de sezon.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb