Cargus lansează prima platformă de e-Commerce pentru servicii de livrare din România

F.D.
Companii / 13 decembrie 2023

Andreea Radu, director de marketing Cargus

Andreea Radu, director de marketing Cargus

Susţinător activ al experienţelor digitale de interacţiune ale expeditorilor şi destinatarilor, Cargus lansează, în premieră, prima platformă de tip e-Commerce de pe piaţa de curierat din România - SIGN & GO, conform unui comunicat de presă al companiei.

Soluţia 100% digitală le permite companiilor de tip PFA, micro şi IMM, dar şi persoanelor fizice cu expedieri recurente, să achiziţioneze simplu şi rapid cel mai bun pachet de servicii de livrare potrivit nevoilor lor de curierat şi să acceseze, astfel, întregul ecosistem de curierat Cargus, indiferent de volumul lunar de colete.

"Viteza de creştere şi diversificarea comerţului online din România determină o serie de schimbări importante în aşteptările şi nevoile antreprenorilor, dar şi ale persoanelor fizice care folosesc serviciile de expediere în mod frecvent. Am înţeles că este necesar să facem un pas suplimentar, de aceea am investit consistent în ultimii ani în digitalizarea accelerată a serviciilor noastre, care să ofere clienţilor o experienţă simplificată, automatizată şi eficientă. Pe scurt, o experienţă mult mai bună. Platforma de tip e-Commerce SIGN & GO, o premieră în curieratul din România, reprezintă o garanţie a modului rapid şi eficient în care se desfăşoară interacţiunea cu noi. Totul se poate întâmpla online: de la identificarea serviciilor compatibile profilului de client, contractarea online, accesarea contului de client, gestionarea expedierilor - trimitere, modificare, redirecţionare, şi până la urmărirea coletelor şi plata acestora.", spune Andreea Radu, director de marketing Cargus.

De asemenea, platforma e-Commerce răspunde nevoii de automatizare şi eficientizare specifice acestor segmente şi completează portofoliul de soluţii digitale dezvoltate de Cargus, pentru destinatari si expeditori ocazionali, precum Cargus Mobile App, aplicaţie care a depăşit 1 milion de descărcări.

"Decizia de lansare a platformei de e-Commerce s-a bazat pe tendinţe de piaţă care se vor consolida pe termen mediu şi lung. Peste 60%% dintre entităţile de tip PFA, micro şi IMM au expedieri recurente de până în 20 colete sau plicuri pe lună, conform datelor de piaţă existente. Mai mult, serviciile de curierat vor creşte în importanţă pentru persoanele fizice, datorită adopţiei tot mai ridicate a conceptelor de tip re-Commerce (pre-owned) şi reversed logistics (retur), dar şi de creşterea propriu-zisă a acestui segment - estimările arată că numărul persoanelor fizice va creşte în următorii ani de la aproximativ 6 milioane la peste 8.5 milioane de utilizatori. Ambele categorii au nevoie de costuri adaptate recurentei, dar şi de automatizare şi eficienţă.", precizează Andreea Radu.

Printre cele mai importante beneficii ale platformei SIGN & GO se numără accesul instant, înrolarea rapidă, flexibilitatea şi controlul asupra expedierilor.

Antreprenorii şi persoanele fizice pot alege 100% digital pachetul de servicii de curierat dorit, personalizat şi adaptat nevoilor lor, pot semna contractul în maxim 5 minute, simplu şi rapid. Astfel, clienţii pot accesa aproape instant contul lor de expeditor şi universul de soluţii Cargus, având posibilitatea de a modifica nevoile de expediere în timp real, în funcţie de dezvoltarea afacerii şi de nevoile consumatorilor.

Mai mult, platforma elimină procesele de negociere şi cele administrative, economisind astfel timp şi punând la dispoziţia clienţilor pachete de curierat cu tarife reduse cu până la 50% faţă de preţurile de listă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb