Carmen Dan: Centenarul Marii Uniri - moment unic

T.S.
Politică / 1 decembrie 2018

Carmen Dan (sursa foto: Twitter)

Carmen Dan (sursa foto: Twitter)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirmă, într-un mesaj transmis astăzi, că "suntem privilegiaţi să trăim acest moment unic în istorie - Centenarul Marii Uniri", ea adăugând că "am avut şansa să ne fi născut într-o ţară despre care se spune că este Grădina Maicii Domnului, iar această binecuvântare merită răsplătită cu smerenie şi recunoştinţă" .

"Părinţii părinţilor noştri au conturat destinul istoric al României prin sacrificiu şi dăruire necondiţionată. Să ne rezervăm această zi pentru a le omagia jertfa în cel mai sincer şi respectuos mod posibil! Eu sunt convinsă că în sufletele fiecăruia dintre noi bate o inimă de român şi mi-aş dori ca măcar astăzi să bată în acelaşi ritm. Ne avem unul pe altul şi, împreună, avem o ţară cu care ne mândrim pentru oamenii ei, pentru istoria ei demnă, pentru frumuseţea ei, dar mai ales pentru că este a noastră", afirmă ministrul Carmen Dan, în mesajul publicat pe pagina sa de facebook.

Totodată, ea adresează urări românilor şi angajaţilor MAI.

"Acesta este mesajul meu adresat românilor. Acesta este mesajul meu adresat şi dumneavoastră, angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, indiferent dacă vă desfăşuraţi activitatea în ţară sau în misiuni internaţionale. De Ziua Naţională, vă doresc tuturor sănătate, viaţă lungă, putere de muncă şi realizări pe toate planurile! Centenarul Marii Uniri să vă găsească împăcaţi sufleteşte, dedicaţi semenilor şi devotaţi valorilor noastre naţionale! La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!", a mai notat ministrul Afacerilor Interne în mesajul său.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. se astepta oare aceasta doamna, pe cand procesa tot felul de formulare, facea cafele si tricota prin cancelariile din Videle sau Alexandria nici nu mai conteaza, ca va explica natiunii "cum sta treaba cu centenarul" la acelasi televizor la care devora telenovelele cu alfonso si izaura? deci se poate, tovarasi!

    ...si dooooomnilor si doaamnelor ziaristi-economisti si finantisti de la cotidianul Bursa...E totusi 1-Decembrie, sunt 100 de ani de la marea noastra unire, iar dvs. in aceasta zi istorica si de maare reverberatie nationala nu a-ti gasit acolo prin arhive, o poza mai acatarii, mai de doamne ajuta si mai placuta la privit si la ochi??..~~Ceeee naiba~~??....... ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ........PS_NB. E sarbatoare deci, unii adica majoritatea sau dus la parade, restaurante-baruri sau prin bodegi si birturi, altii insa sunt in piata si demonstreaza contra governului-lor, si-e dreptul lor nuu??...la fel si MIZERABILII_nostrii_Media sunt si Ei prezenti acum si la ora asta pe baricade !!!...Unde ??..UNDE~altundeva decit la haznaua lui Sebi Ghita____...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb