CARMEN DAN DESPRE PROTESTELE POLIŢIŞTILOR:  "Ei sunt singurii care beneficiază de plata orelor suplimentare, care nu s-a mai făcut în Ministerul de Interne de 9 ani"

V.D.
Politică / 22 martie 2018

Carmen Dan

Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a declarat, în contextul protestelor anunţate ale sindicatelor din poliţie, că s-au făcut multe lucruri bune şi pentru politişti, vorbind despre majorările salariale.

Carmen Dan a spus că poliţiştii sunt singurii care beneficiază de plata orelor suplimentare, lucru care nu s-a mai întâmplat de 9 ani în Ministerul de Interne.

"Sunt foarte cunoscute solicitările poliţiştilor sau ale liderilor de sindicate care îi reprezintă. În acelaşi timp, cred că trebuie să fim conştienţi că nu toţi bugetarii din România se pot încadra în grilă şi că avem această lege a salarizării care funcţionează şi care a adus foarte multe lucruri bune. Pe de altă parte, îmi doresc tare mult să fim de acord cu toţii că în anul care a trecut şi în primul an de guvernare s-au făcut multe lucruri bune şi pentru poliţişti. Vorbim de o majorare de 10 la sută în toamnă, de încă o creştere salarială de 4-5 procente din ianuarie şi de alte sporuri pentru 28.000 de poliţişti. Menţionez că în aceste condiţii, poliţiştii sunt singurii care beneficiază de plata orelor suplimentare, singurii din sistemul public. Şi acest lucru înseamnă un efort însemnat pentru buget. Plata orelor suplimentare în MAI nu s-a efectuat de 9 ani. Este o realizare", a declarat Carmen Dan.

Ministrul a spus că îşi doreşte ca poliţiştii să înţeleagă faptul că există şi alte aspecte care ţin de îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, precum echipamentele, dotările sau reabilitare sediilor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Singura care nu aplica legea este aceasta minunata doamna Carmen Daniela Dan. Daca nu se pot incadra in grila inseamna ca legea este proasta si sa isi dea demisia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb