Caroli Foods are un nou Marketing Manager

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 11 aprilie 2008

Adrian Ion Nicolaescu a fost numit Marketing Manager în cadrul companiei Caroli Foods, începând cu data de 1 aprilie 2008.

Înainte de a se alătura grupului Caroli Foods, Adrian Nicolaescu a acumulat peste 10 ani de experienţă în cadrul unor companii importante din domeniul FMCG. A ocupat poziţia de Marketing Manager la Red Bull România, Moldova, Bulgaria şi a fost timp de 5 ani Group Brand Manager la compania Unilever Bestfoods South Central Europe.

"După o evaluare foarte atentă şi având în vedere importanţa postului, considerăm că profilul profesional al domnului Adrian Nicolaescu se pliază perfect pe valorile şi strategia vizată de grupul Caroli Foods. Odată cu această numire se încheie un amplu proces de recrutare care a vizat eficientizarea operaţiunilor companiei, precum şi crearea în ansamblu a unei echipe performante, cu un înalt nivel de competitivitate care va continua traseul ascendent pe care îl parcurge Caroli Foods", a declarat Haluk Akdemir, CEO Caroli Foods.

Grupul Caroli Foods a investit peste 12 milioane de euro în ultimii 2 ani în dezvoltarea companiei. Recrutarea unei echipe puternice de management şi instruirea personalului au făcut şi ele obiectul acestor investiţii alături de dezvoltarea infrastructurii de producţie, distribuţie şi logistică.

**

Caroli Foods este unul dintre liderii pieţei de mezeluri din România, ocupând locul doi. Grupul produce cinci mărci de mezeluri: Gourmet, Caroli, Maestro, Sissi (franciză) şi Primo Familia. Pe parcursul celor 12 ani de activitate, Caroli Foods a investit peste 35 de milioane de Euro în procesarea şi distribuirea mezelurilor (tehnologie, echipamente de igienă, resurse umane etc.). Grupul are 1.300 de angajaţi, dintre care majoritatea au între 18 şi 35 de ani. Produsele Caroli Foods sunt aliniate standardelor Uniunii Europene. Cele două fabrici de la Piteşti, cu o suprafaţă productivă de peste 18.000 de metri pătraţi, sunt certificate în vederea siguranţei alimentare. Grupul Caroli Foods este în principal format din companiile Caroli Prod 2000, T.C. Affaires, INDCARF S.A şi Maestro Industries.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb