CÂT PSD NUMĂRĂ VOTURILE "PENTRU" AUR iniţiază moţiunea de cenzură

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Politică / 2 septembrie 2021

George Simion, Copreşedinte AUR

George Simion, Copreşedinte AUR

pentru a fi sigur de momentul oportun pentru depunerea unei moţiuni de cenzură, parlamentarii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) au anunţat, ieri, că au decis iniţierea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, iar strângerea de semnături a început ieri, în plenul reunit al Legislativului.

Moţiunea iniţiată de AUR se numeşte "Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi", iar reprezentanţii formaţiunii politice invită toate partidele parlamentare să le susţină demersul.

"Considerăm că trebuie ca Guvernul Cîţu să părăsească cât mai repede Palatul Victoria pentru că e un pericol la adresa românilor. Vine iarna, o perioadă în care se anunţă facturi duble, dacă nu triple la energie, la gaz, la curent. Nu putem să lăsăm acest Guvern responsabil pentru procesul de liberalizare a pieţei energiei necontrolată. Nu putem să lăsăm Guvernul Cîţu să conducă în continuare şi să îşi bată joc de vieţilor românilor", a declarat deputatul George Simion, copreşedintele AUR.

El a adăugat că formaţiunea sa politică nu mai poate aştepta să fie alese noile conduceri în PNL şi USR PLUS şi s-a arătat optimist că moţiunea de cenzură va strânge numărul necesar de semnături şi va fi adoptată pentru ca Guvernul să cadă.

"Vedem că din pricina luptei pentru putere din PNL şi USR PLUS sunt diferite divergenţe. Nu vrem să aşteptăm până pe 25 septembrie sau 5 octombrie când îşi vor lămuri care grupare este mai puternică în interiorul acestor partide. Credem că este de datoria noastră să scutim românii de guvernul Cîţu cât mai repede. Textul intermediar al moţiunii are 18 pagini până acum în care am cuprins multe din motivele - sunt sute de motive -, pentru care Guvernul Cîţu trebuie să plece", a spus George Simion.

Demersul celor de la AUR a fost făcut ieri în contextul disensiunilor existente între PNL şi UDMR pe de o parte şi USRPLUS, de cealaltă parte, cu privire la PNDL 3 - programul naţional de dezvoltare Anghel Saligny, prin care primele două formaţiuni politice doresc alocarea a 50 miliarde lei pentru realizarea reţelelor de apă şi canalizare în mediul rural, reţelelor de gaze din comunele şi satele ţării şi asfaltării unor drumuri în zonele respective.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Șoșoaca.....a uitat de pastile

    1. tu ai uitat ca nu mai este in aur ! du-te si i-ati tu , pastilele de Alzheimer !

      Daaa...e cu pnl ?!...

    Scadeti preturile la energie si gaze, daca nu vor nationalizati distributia de curent si gaz ca oricum este monopol si nationalizati furnizarea de energie si gaz. Altfel acest popor va fi jecmanit de hotii din energie si gaz, ei nu au nicio limita, iar piata nu exista. Daca era piata, trebuia sa scada preturile nu sa creasca. La noi sunt monopol, iar Consilul Concurentei doarme, Demisia Chiritoiu al mafiot vesnic al Romaniei.

    faptul ca ciolacu este un securist penibil si nesimtit, prost de bubuie este acum confirmat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb