CĂTĂLIN DRULĂ:  "CNSC a decis că ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat ilegal licitaţia pentru SF-ul autostrăzii Craiova-Lugoj"

G.D.
Editorial / 13 mai 2022

"CNSC a decis că ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat ilegal licitaţia pentru SF-ul autostrăzii Craiova-Lugoj"

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă afirmă că Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.) a decis că "ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat ilegal licitaţia pentru SF-ul autostrăzii Craiova-Lugoj. Este incredibil cum poate acest om să încurce proiectele mari de infrastructură", mai spune fostul ministrul al Transporturilor, notează News.ro.

"CNSC a decis: ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat ilegal licitaţia pentru SF-ul autostrăzii Craiova-Lugoj. Este incredibil cum poate acest om să încurce proiectele mari de infrastructură. Reamintesc că anul trecut, am făcut pentru prima dată în istoria de după "89, paşi concreţi pentru realizarea legăturii rutiere Craiova - Turnu Severin - Herculane - Caransebeş - Lugoj.

Am lansat licitaţia pentru proiectarea acestei autostrăzi (un studiu de fezabilitate cu nivel mare de detaliu)", a spus Drulă, într-o postare.

El arată că "acum 3 luni, când era aproape de semnarea contractului (mai era de rezolvat doar un ultim termen între participanţi la Curtea de Apel), ministrul anti-infrastructură Grindeanu a decis să anuleze ilegal licitaţia".

"Pretextul: o relansează cu termen de realizare chipurile mai scurt cu câteva luni. O prostie colosală, în condiţiile în care derularea unei noi licitaţii ia până la un an. Acum, noua licitaţie se va anula automat, pentru că cea veche se repune pe făgaş. Dar mai rău este că prin această manevră ilegală, până acum nu s-au obţinut decât 3 luni de amânare. Răul făcut s-ar putea opri aici dacă

Grindeanu nu decide să prelungească blocajul prin atacarea deciziei CNSC. Când nu ştii să construieşti, dărâmi ce-au făcut alţii", mai afirmă Drulă.

CITEŞTE ŞI

Citeşte toate articolele din

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb