CAZUL POLIŢISTULUI DE LA RUTIERĂ DECEDAT: Gabriel Oprea, explicaţii în Parlament săptămâna viitoare, în locul lui Ponta

Andrei Stan
Politică / 2 noiembrie 2015

Actualizare 17:34 PNL va depune o altă moţiune împotriva lui Oprea

Ion Popa, liderul Grupului PNL din Senat, a afirmat, într-un comunicat de presă, că PNL îşi exprimă solidaritatea faţă de familiile victimelor şi faţă de toţi cei afectaţi de tragedia de vineri, din clubul Colectiv, şi că, în contextul actual, a hotărât retragerea moţiunii simplă împotriva lui Gabriel Oprea şi "să depună în perioada următoare o altă moţiune, împotriva aceluiaşi ministru".

"În contextul actual, considerăm că nu este momentul oportun pentru niciun fel de dezbatere politică.

De aceea, din respect pentru toţi cei care şi-au pierdut viaţa în acest teribil accident şi pentru familiile îndoliate, Grupul PNL din Senat a hotărât să retragă moţiunea simplă «Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganţă, abuz şi dispreţ în exercitarea funcţiei publice» şi să depună în perioada următoare o altă moţiune, împotriva aceluiaşi ministru", se arată în comunicatul amintit.

În comunicat se mai precizează că Grupul PNL a decis retragerea moţiunii simple de pe ordinea de zi a Senatului întrucât amânarea dezbaterii nu se încadra în prevederile Regulamentului Camerei Superioare.

(A.L.)

-----------

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis ca "Ora premierului", care trebuia să aibă loc astăzi, să se desfăşoare săptămâna viitoare, când în locul prim-ministrului Victor Ponta va veni la dezbateri vicepremierul Gabriel Oprea, transmit surse din presă.

"La propunerea grupului parlamentar al liderului Opoziţiei, dezbaterea cu primul-ministru a fost amânată pentru săptămâna viitoare, dată fiind situaţia care există în ţară. Întrucât săptămâna viitoare premierul nu va fi prezent, fiind la o altă activitate, dânşii au propus ca la această activitate de săptămâna viitoare să fie Gabriel Oprea chemat, să fie «Ora ministrului», normală, în loc de «Ora premierului», cu aceeaşi temă care a fost propusă pentru astăzi'', a declarat secretarul Camerei, Niculae Mircovici, după şedinţa Biroului Permanent.

Potrivit acestuia, Camera Deputaţilor va avea luni plen de la ora 16:00 până la ora 17:00, în care se vor dezbate proiectele de lege cu rapoarte de respingere.

Astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor ar fi urmat să aibă loc "Ora premierului", cu dezbateri politice pe tema "Responsabilitatea Guvernului privind respectarea legislaţiei referitoare la Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier, respectiv utilizarea echipajelor Poliţiei Rutiere care se ocupă de însoţirea demnitarilor", propusă de PNL.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Motiunea retrasa avea sansa sa darime guvernul - deci a fost retrasa - este clara atitudinea PNL de sustinere a guvernului de criminali, incompetent si obraznicinenorociti - NE VOR OMORI PE TOTI DACA NU IESIM CU PARUL SA-I CASAPIM - OAMNI BUNI, CHIAR NU INTELEGETI CA TREBUIE SA LUATI ATITUDINE SI SA-I DATI JOS PRIN VIOLENTA ????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb