CCAI s-a retras din proiectul Luxury Department Store

Ziarul BURSA #Companii / 2 mai 2006

Contractul de exclusivitate pentru dezvoltarea "Luxury Department Store Bucharest" s-a reziliat, începînd cu data de 25 aprilie 2006, informează un comunicat emis de compania CPP Management Consultants. Contractul a fost reziliat de către CCAI, o companie de investiţii din cadrul holdingului Grivco.

Deşi proiectul se află într-o fază foarte avansată, CPP obţinînd acordul de francizare de la un număr de 25 de companii prestigioase de lux, CCAI a decis unilateral, să se retragă din acest proiect după aproape patru luni de tergiversări, fără a da nici un fel de explicaţii în acest sens. Pentru a nu periclita şi aşa imaginea fragilă a economiei româneşti şi mai ales a oamenilor de afaceri locali în raport cu industria de lux internaţională, CPP a solicitat rezilierea acestui contract, informează comunicatul de presă.

CCAI urma să dezvolte proiectul în integralitate operînd şi o parte din francizele caselor internaţionale de lux ce urmau să fie prezente în cadrul proiectu-lui. Pe de altă parte, CPP Management Consultants a reprezentat în exclusivitate CCAI atît în relaţiile cu casele internaţionale de lux cît şi în relaţiile cu media naţională şi internaţională. CPP Management Consultants, cu acordul marilor case internaţionalede lux, va promova proiectul de Luxury Department Store, pentru atragerea unui alt investitor strategic. CPP Management Consultants Ltd este singura companie Central şi Est Europeană specializată în industria de lux, activînd ca o interfaţă între marile grupuri şi companii independente din industria de lux şi investitori regionali şi locali, interesaţi în a-şi dezvolta o afacere în domeniul industriei de lux prin toate formele de business: franciză, multi brand, dealer, reseller.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb