CCIB reia tradiţia organizării Topurilor de sector

S.B.
Companii / 5 septembrie 2023

CCIB reia tradiţia organizării Topurilor de sector

După 14 ani, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) reia tradiţia organizării etapei pe sector a Topului firmelor din Capitală, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Seria acestor evenimente va fi deschisă miercuri, 20 septembrie, cu Topul firmelor din sectorul 3, organizat cu sprijinul Primăriei, în Aula Carol I a Palatului CCIB. La Gala de înmânare a premiilor participă, alături de manageri ai celor mai performante companii din sector, reprezentanţi ai administraţiei locale, dar şi ai unor organizaţii neguvernamentale.

Laureaţii topului au fost stabiliţi conform unei metodologii complexe şi riguroase, aplicate unitar la nivelul sistemului cameral. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi al capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Anul acesta, la nivelul sectorului 3 premiem 3529 de firme, respectiv 30% din cele care au îndeplinit criteriile de eligibilitate la nivelul acestei unităţi administrativ-teritoriale. În ceea ce priveşte structura pe domenii de activitate, cele mai multe companii premiate de Camera bucureşteană în sectorul 3 activează în domeniul serviciilor (37,2% din total), fiind urmate de firmele din domeniul comerţului (30,4%) şi de cele cu profil industrial (13,3%). Construcţiile concentrează 7,8% dintre firmele premiate, cercetarea-dezvoltarea şi high-tech-ul -5,7%, turismul - 4,5%, în timp ce doar 1,1% provin din agricultură, silvicultură şi pescuit. Pentru realizarea unui clasament cât mai obiectiv, în cadrul fiecărei grupe sunt premiate companiile pe cinci clase de mărime: întreprinderi foarte mari, mari, mijlocii, mici si microîntreprinderi.

Dintre cele 823 firme care s-au calificat pentru a primi trofeul de excelenţă pentru clasarea, timp de cinci ani consecutiv, pe primele trei poziţii ale Topului firmelor din Bucureşti - etapa pe municipiu, 154 de firme (18,7%) sunt din sectorul 3.

Etapa pe sector a Topului firmelor din Bucureşti va continua conform următorului calendar:

- Topul firmelor din sectorul 6: 27 septembrie 2023

- Topul firmelor din sectorul 4: 5 octombrie 2023

- Topul firmelor din sectorul 1: 11 octombrie 2023

- Topul firmelor din sectorul 2: 18 octombrie 2023

- Topul firmelor din sectorul 5: 1 noiembrie 2023

Topul firmelor din Bucureşti, eveniment de referinţă pentru mediul de afaceri al Capitalei, ajuns la cea de a XXX-a ediţie, va avea loc miercuri, 25 octombrie 2023.

Firmele participante la Galele de premiere la nivel de sector şi municipiu au oportunitatea de a fi incluse în: Catalogul Excelenţei (ediţie tipărită), Catalogul "Topul firmelor din Bucureşti" (tipar şi electronic), precum şi în Catalogul dedicat laureaţilor la nivel de sector (e-paper).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb