CCIR: Decizia CNA, dăunătoare pentru piaţa media

A.T.
Miscellanea / 16 ianuarie 2019

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) condamnă decizia arbitrară a Consiliul Naţional al Audiovizualului de a sancţiona postul Realitatea TV cu închiderea emisiei, se arată într-un comunicat.

CCIR consideră că deciziile arbitrare ale CNA sunt profund dăunătoare pentru piaţa media din România, potrivit news.ro.

Cu atât este mai nejustificată decizia CNA cu cât multiplele acte de violenţă comise de unii jandarmi împotriva cetăţenilor aflaţi la protest sunt înregistrate şi sunt de necontestat de către orice persoană de bună credinţă.

Potrivit reprezentanţilor CCIR, "orice sancţiune arbitrară luată de CNA, ca şi orice moment de inacţiune în faţa unor încălcări flagrante ale legii audiovizualului, sugerează existenţa unor standarde duble care vor ţine departe de România investitori importanţi în sectorul de radio şi televiziune".

CCIR atrage atenţia că "în rândul comunităţii de afaceri din România există o profundă îngrijorare legată de riscul transformării unor instituţii publice în anexe ale partidelor politice. Un astfel de fenomen, extrem de dăunător prin efectele sale în plan economic, este un factor de risc luat în considerare la orice decizie majoră de investiţii".

CNA a decis, în şedinţa de marţi, suspendarea pentru 10 minute a emisiei Realitatea TV joi, începând de la ora 19.00, sancţiunea fiind decisă pentru modul în care postul de televiziune a relatat despre protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei. Postul Realitatea TV a primit şi amendă de 15.000 de lei.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. CCIR -ul asta e cam chior -vede numai reactia jandarmeriei , nu si provocarile violente care au provocat-o .Daca ar fi asaltat ,nu guvernul , ci magazinele lor ,ce-ar mai fi zis ?

    1. Anonimule , mănânci mult rahat , nu te sufoci ?!

      creierii tai sunt praf si droguri, pinteo

    ccir este institutia aia care a fraudat fondurile europene si practica traficul de influenta

    Mihail Vlasov, seful CCIR, arestat 

    Sorin Dimitriu, vice CCIR si seful CCIB, arestat, frauda fonduri europene 

    Potrivit unui comunicat transmis de CCIR, Sorin Dimitriu a solicitat suspendarea sa din funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, începând de astăzi. 

    Suspendarea i-a fost cerută de președintele CCIR, Mihai Daraban, ca urmare a deciziei procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) de a dispune efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta.

    Vă reamintim că Dimitriu este urmărit penal de procurorii DNA pentru că a atestat, în mod nereal, că instituția pe care o conducea îndeplinea condițiile cerute de legislația Uniunii Europene pentru a putea obține fonduri nerambursabile. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecințe deosebit de grave, și schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, ambele în formă continuată. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb