Cesarom, creştere cu 15% a volumului de plăci ceramice livrate în primul semestrul

F.A.
Companii / 12 septembrie 2013

Lasselsberger România, deţinătorul brandului Cesarom, a înregistrat, în primul semestru al anului, o creştere cu 15% a volumului de plăci ceramice livrate, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, se arată într-un comunicat de presă.

"Atenţia sporită acordată îmbunătăţirii calităţii serviciilor, creşterea numărului de parteneri, cât şi investiţiile realizate în modernizarea liniilor de producţie şi în dezvoltarea portofoliului prin producerea de gresie porţelanată reprezintă doar unii dintre factorii care au condus la o creştere consistentă a volumului de livrări din semestrul I al acestui an", a declarat Sergiu Apolzan, Director Vânzări al Lasselsberger România.

Potrivit reprezentantului companiei, alţi factorii care au contribuit la mărirea volumului de plăci ceramice livrate în primele şase luni ale acestui an au fost investiţiile susţinute în activitatea de marketing şi de promovare, precum şi lansarea în 2013 a zece colecţii de gresie şi faianţă, care respectă cele mai noi tendinţe internaţionale din domeniu.

În ciuda faptului că reprezentanţii companiei estimează, în acest an, o scădere a pieţei de profil cu cel puţin 8%, aceştia se arată optimişti vizavi de cifrele pe care Lasselsberger le va înregistra în 2013.

"Anul acesta, estimăm că business-ul companiei va rămâne la acelaşi nivel raportat în 2012, de 40 de milioane de euro, însă, având în vedere rezultatele din primul semestru, proiecţia noastră bugetară va fi probabil revizuită în sens pozitiv", a mai spus Sergiu Apolzan.

Acesta a subliniat că, în prezent, fabrica din Cluj are o capacitate de producţie de 6,7 milioane de metri pătraţi anual, din 2012 aceasta funcţionând la capacitate maximă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb