CEZAR PREDA, DEPUTAT PNL: "Eu sunt creştin, dar nu sunt cretin"

E.A.
Politică / 8 octombrie 2018

Cezar Preda (Sursa foto: Facebook)

Cezar Preda (Sursa foto: Facebook)

Partidul Naţional Liberal merge într-o direcţie greşită pentru că românii au nevoie de soluţii, nu de o politică a anilor '96-2000, a afirmat astăzi deputatul PNL, Cezar Preda, adăugând că este "creştin", nu "cretin".

"Răspunsul este dur, nu prea folosesc asemenea cuvinte, dar e corect: eu sunt creştin, dar nu sunt cretin. Eu sunt creştin-democrat şi înseamnă că îmi iubesc familia, îmi iubesc biserica, îmi iubesc autoritatea locală. Astea sunt principiile creştin-democraţiei. Dar asta nu înseamnă că nu pot convieţui într-un partid care provine din fuziunea a două partide. A spune despre mine că 'este incompatibil' sau 'nefiresc', că deşi sunt creştin-democrat, nu susţin referendumul... Eu nu am spus niciodată că nu susţin familia. (...) Este falsă abordarea că cineva a câştigat şi cineva a pierdut. Este falsă abordarea iar Partidul Naţional Liberal se duce într-o direcţie greşită. Românii au nevoie de soluţii, românii nu au nevoie de o politică a anilor '96-2000, pentru că politica '96-2000 pentru dreapta românească a însemnat începerea dezastrului, dispariţia PNŢCD', a declarat Cezar Preda la RFI, potrivit Agerpres.

El a adăugat că niciodată nu şi-a trădat partidul şi nici nu a făcut blat cu PSD, o ultimă greşeală din partea conducerii PNL fiind "acea incredibilă plângere penală a unui şef de partid asupra unui prim-ministru".

"Aşa ceva nu se face. Când l-am întrebat, mi-a spus că s-a consultat cu nişte prieteni. Pe urmă, văzând că această glumă se îngroaşă şi că este atipic pentru politicieni să înceapă să arunce unul spre altul cu plângeri penale, a pus partidul să voteze. Deci, o greşeală mare! Apoi, de fiecare dată, noi facem plângeri penale parlamentarilor, când avem atâtea şi atâtea posibilităţi pe regulamentul Camerei sau Senatului să acţionăm. Noi întotdeauna ne-am concentrat acum să facem tot felul de atacuri la CCR şi când aveam, şi când nu aveam dreptul. Iată cum se adună toate acestea, iar faptul că ne ascundem sub o aşa-zisă Opoziţie pe mine nu m-a convins. Dacă poate Ludovic Orban să se schimbe, bine. Dacă nu, rezultatele vor fi catastrofale la primăvară", a afirmat deputatul PNL.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. PNL cu Ludovicul la butoane este spre moarte clinica. A vrut sa stea cu fundul in 2 luntre. Nu este cu famila , az is ca este si la final a mers la vot,.Daca partidele inteleg sa fie impotriva PSD prin neprezentare la un referendum , idem vezi situatia cu Basescu la suspendare,, atunci poporul roman s-a suparat ca magarul pe sat. Ce s-a dovedit , este un popor ateu si satanist chiar, prin gandire, apucaturi si ura viscerala fata de Dragnea. PSD nu a dorit validarea acestui scrutiny ei au votat pentru acceptarea familiei de homosexuali , vezi votul PSD din parlamentul European in amul 2015.

    Voi marii liberali care strigati ca sunteti crestini ma indoiesc.Prin purtare, caractere si fapte dovediti ca sunteti atei sau chiar satanisti unii dintre voi,Daca aveai caracter musiu Preda ieseai la rampa inainte de referendrum si spuneai enoriasilor liberali ce inseamna acest vot pentru el..M-am inselat. Macar gasca lui Basescu a zis ca e pro famile si a mers la vot, nu a fost duplicitar ca PNL-PDL.Va e rusine sa spuneti ca sunteti crestini, Junker am am vazut ca este neomarxist , a inaugurat a statuie a lui Marx la Kemnitz in ex DDR. Dar voi pe cine vreti sa reprezentati? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb