Charles Crocker, desemnat CEO al Camerei de Comerţ Britanică-Română

Laura Boico
Companii / 14 iunie 2016

Charles Crocker a fost desemnat noul director general al Camerei de Comerţ Britanică-Română, în cadrul unei întâlniri generale ce a avut loc recent, potrivit unui comunicat al BRCC remis redacţiei.

Responsabil de toate operaţiunile şi proiectele Camerei, Charles Crocker este de peste 20 de ani un antreprenor de succes în România şi în regiune. El a creat şi dezvoltat mai multe echipe şi companii, precum Pegasus, Achieve Global, Barnett McCall Recruitment, Gi Group şi Frontline Resourcing şi le-a condus de la început până la final, trecând prin extindere regională, achiziţie şi realizare de parteneriate strategice.

Recent, noul CEO al Camerei de Comerţ Britanică-Română a oferit consultanţă pentru companiile noi ce îşi doreau să intre pe piaţa din România şi a lucrat alături de diferite organizaţii, oferindu-le suport în departamentele de Resurse Umane.

"Sunt onorat că am fost desemnat CEO al Camerei de Comerţ Britanică-Română şi că mi se permite, astfel, să contribui, prin experienţa şi cunoştinţele mele, la consolidarea relaţiilor dintre Marea Britanie şi România. Experienţa mea din România, ce depăşeşte 20 de ani, mă ajută să înţeleg profund nevoile şi întrebările ambelor pieţe şi să dezvolt un mecanism puternic, care va intensifica schimburile comerciale dintre cele două ţări printr-un dialog business-to-bussiness", a declarat Charles Crocker.

Acesta a subliniat că vor fi organizate delegaţii comerciale din Regatul Unit în România şi din România în Marea Britanie. De asemenea, va fi lansată o campanie pentru a ajuta firmele româneşti, care caută produse şi servicii, şi parteneri britanici de a fi în contact direct cu companiile din Marea Britanie. Totodată, vor fi lansate noi servicii de dezvoltare digitală şi multe alte evenimente atât în Bucureşti cât şi în Cluj şi va fi continuată dezvoltarea regională în Iaşi şi Timişoara.

Prin facilitarea parteneriatelor şi cu o reţea extinsă de membri individuali şi corporaţii, BRCC oferă susţinere în materie de resurse, informaţii şi infrastructură, vitale pentru ca investitorii din Marea Britanie să maximizeze oportunităţile care apar pe piaţa din România. În acelaşi timp, oferă sprijin şi companiilor române să facă afaceri în pieţele deja existente în Marea Britanie, conform comunicatului.

Înfiinţată în 1998, BRCC este o organizaţie independentă, deţinută în întregime de membrii săi, cu sedii în Londra şi Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb