China-CEE Investment Cooperation Fund II anunţă prima închidere cu un capital atras de 800 milioane de dolari

V.D.
Companii / 18 aprilie 2018

Octavian Vidu

Octavian Vidu

CEE Equity Partners Limited, consilier de investiţii al China-CEE Investment Cooperation Funds I & II ("Fondurile"), a anunţat astăzi prima închidere a Fondului II, la 800 milioane dolari americani dintr-o capitalizare de 1 miliard de dolari, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

CEE Equity Partners continuă să îşi consolideze acoperirea regională, cu patru noi profesionişti în domeniul investiţiilor şi un birou la Praga. Cu aceasta, echipa CEE Equity totalizează 28 de specialişti în investiţii de capital privat în cele cinci birouri de la Bucureşti, Varşovia, Budapesta, Zagreb şi Praga.

Începând din 2014, CEE Equity Partners a calificat si efectuat in numele Fondului I 16 tranzacţii în cinci ţări, totalizând peste 500 milioane dolari. Fondul I este specializat în patru sectoare: infrastructură, energie, telecomunicaţii şi producţie industrială specializată. Acest lucru se reflectă în portofoliul actual al Fondului, care include între altele: compania de energie solară PV Energy 21 din Republica Cehă, mai multe investiţii în sectorul energetic din Polonia, firme de telecomunicaţii în Polonia şi Ungaria, producătorul polonez din domeniul biotehnologiei medicale Bioton, firma bulgară Walltopia, lider de piaţă în designul şi producţia zidurilor de căţărare indoor, Javna Razsvetljava din Slovenia, expert în iluminatul public şi soluţii de semnalizare, precum şi în Universitatea Metropolitană din Budapesta (MetU), cea mai mare universitate privată din Ungaria, se mai arată în comunicat.

Pe lângă aceste patru sectoare, Fondul II şi-a extins aria de investiţii pentru a cuprinde şi oportunităţi de investiţii în alte sectoare, precum sănătate, turism, educaţie şi agricultură.

"Experienţa regională şi sectorială a CEE Equity Partners ne permite să identificăm companii cu management performant, generatoare de "cash-flow" stabil si predictibil, cu active solide, care au nevoie de capital de creştere," a declarat Octavian Vidu, Director de Investiţii pentru România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb