Christian Tour, vânzări de circa 1,6 milioane de euro la Târgul de Turism

Elena Deacu
Companii #Turism / 16 martie 2015

Tour operatorul de vacanţe charter Christian Tour a vândut în cele patru zile ale ediţiei de primăvară a Târgului de Turism al României pachete pentru 5464 de turişti, în valoare de aproximativ 1,6 milioane de euro, conform unui comunicat al companiei remis redacţiei.

"În ceea ce priveşte destinaţiile preferate de români, Grecia rămâne favorita lor, detaşându-se insulele Creta (Heraklion şi Chania), Rodos, Zakynthos, Lefkada şi Corfu. Asta ne-a demonstrat şi rapiditatea cu care s-au epuizat celebrele oferte de 1 euro cazarea pentru o săptămână de vacanţă pentru multe destinaţii din Grecia. În primele zile ale târgului s-au vândut cele cca. 650 vacanţe de 1 euro pe care le-am pus la dispoziţia turiştilor noştri", a declarat Marius Pandel, CEO al Christian Tour.

El a precizat: "Cea mai căutată destinaţie turcească rămâne Antalya, ea fiind preferată de familiile cu copii. Cele mai cerute hoteluri din staţiune sunt cele de 5 stele cu Ultra All Inclusive. Cât despre Spania, Mallorca şi Tenerife devin tot mai interesante pentru turiştii români", a subliniat CEO-ul tour operatorului de vacanţe charter.

Potrivit lui Marius Pandel, surpriza acestei ediţii a Târgului de Turism al României au constituit-o croazierele. S-au vândut foarte multe locuri pentru grupurile de croazieră - pachet complet - organizate de Christian Tour, cele mai solicitate itinerarii fiind Brizele Mediteranei, Fiordurile Nordului şi Capitalele Baltice. Cât despre circuitele culturale, foarte cerute au fost cele de pelerinaj în Israel şi Iordania, cu precădere în perioada sărbătorilor pascale.

De altminteri, la această ediţie a târgului, românii nu au avut în vedere doar vacanţa de vară, ci şi destinaţiile pascale, ca atare la standul Christian Tour s-au vândut numeroase pachete pentru Paşte, în special în staţiunile de la munte şi în cele balneoclimaterice: Valea Prahovei, Poiana Braşov, Băile Felix, Sovata şi Vatra Dornei.

Vedetele ofertelor Christian Tour de la ediţia de primăvară 2015 a Târgului de Turism al României au fost vacanţele de 1 euro în Paralia Katerini, Olympic Beach, Nei Pori, Thassos, Halkidiki, Parga, Lefkada, Corfu, Skiathos, Asprovalta, Ammoudia şi Kamena Vourla, dar şi preţul de 1 euro al biletelor de avion pentru copii şi cazarea lor gratuită în Antalya, Kusadasi, Corfu, Zakynthos, Creta, Rodos şi Kos.

Pe perioada târgului, reducerile au ajuns până la 80% şi s-au acordat bonusuri pentru rezervări în funcţie de numărul de persoane ("Plăteşti 1, merg 2!") şi de durata sejurului ("Plăteşti 7, stai 9 nopţi!","Plăteşti 7, stai 14 nopţi!"). Cât despre ofertele speciale Christian Tour de la Târgul de Turism al României, acestea au variat de la noi destinaţii (Tunisia, Egipt, Madeira) până la noi pachete de croazieră şi circuite culturale.

Volumul mare de vânzări al Christian Tour de la evenimentul de profil (pachete pentru 5464 de persoane, vacanţe în valoare de aproximativ 1,6 milioane de euro) a fost stimulat nu doar de oferte, reduceri şi bonusuri, ci şi de activităţile interactive de la standul celui mai mare tour operator de vacanţe charter din piaţa autohtonă. Acolo ofertele au rulat non-stop pe videowall-ul gigant, numeroşii vizitatori s-au fotografiat alături de membrii familiei Suricescu - care au participat şi la parade -, iar cei mici au avut parte de activităţi dedicate lor în spaţiul special amenajat.

Christian Tour, una din cele mai mari agenţii de turism din România, a înregistrat în anul 2014 o cifră de afaceri de 52 de milioane de euro. Christian Tour se află de 18 ani în piaţa de turism autohton şi deţine în acest moment 29 de agenţii proprii în toată România, plus o filială la Chişinău şi 168 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb