CIOLACU, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARĂ: "Nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale ţării. E făcută în bătaie de joc şi în dispreţul realităţii."

J.P.
Politică / 14 august 2020

"Nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale ţării. E făcută în bătaie de joc şi în dispreţul realităţii."

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat că rectificarea bugetară propusă de Guvernul PNL nu rezolvă problemele majore ale României şi este făcută "în bătaie de joc". Preşedintele Camerei Deputaţilor a oferit asigurări asupra faptului că Parlamentul va corecta această rectificare bugetară când va ajunge pe traseul legislativ, conform news.ro.

"O rectificare a răzbunării faţă de popor! O rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale ţării, făcută în bătaie de joc şi în dispreţul realităţii! Tăierile de venituri, anunţate de Putere drept "cele mai mari creşteri" nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar ele sfidează realitatea dată de explozia preţurilor şi de scăderea nivelului de trai", a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

Acesta a mai precizat că, prin această rectificare, "Puterea şi-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale".

"O rectificare bugetară prin care Puterea şi-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale şi dovada clară a bătăii de joc faţă de viitorul României. Bani doar de rapt şi de racolat! Nu investiţii, nu sprijin pentru agricultura românească afectată de secetă sau pentru economia naţională pusă pe butuci de măsuri aberante", a completat Ciolacu.

Liderul social-democrat a mai spus că rectificarea a vizat doar "asigurarea luxului prezidenţial".

"O rectificare prin care s-a vizat doar asigurarea luxului prezidenţial, prin care s-au premiat serviciile şi s-au penalizat instituţiile care şi-au permis să controleze tunurile date sub pretextul pandemiei. O rectificare pe care, vă asigur, o vom corecta în Parlament!", a conchis Marcel Ciolacu.

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că a fost convocat Consiliul Economic şi Social pentru avizul asupra rectificării bugetare, iar proiectul de ordonanţă a fost transmis şi către Consiliul Legislativ. "Dacă avem îndeplinite condiţiile, vom adopta rectificarea bugetară", a spus el.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ciolacule colorat, astea sunt doar vorbe goale, pt ca toata lumea satatoasa la cap si nespalata pe creier de propaganda puterii, isi da seama ca asta e realitatea! Iar tu nu faci altceva, decat sa te aliezi cu Plavanul, conformandu-te astfel ordinelor primite de la sefii tai din Noua Securitate, progresist-masonica!

    Nu rezolva rectificare bugetară mai multe decât rezolva moțiunea voastră. Nu trebuie sa bubui de inteligență să îți dai seama ce jocuri face asta. Cum naiba sa depui moțiune cu 1 luna înainte de alegeri? Ori trebuie sa fi cretin ori faci jocurile PNL și mai ales știm noi ale cui. E limpede. PNL de abia așteaptă să pice sa arunce laturile in capul PSD, primarii migrează, o sa le ia și partidul. De fapt l-au penetrat deja prin prietenul Violaceu, PSD e compromis că partid mare va fi o anexă a puterii folositoare atunci când vrei sa arunci vina pe un fraier adică pe PSD. Multi din PSD își dau seama ce se întâmplă dar prefera să își pape agoniseala în liniște decât să mai facă valuri, deja patrioți adevărați și ăștia.

    Mega virusul io haus în rezonanță simbiotică cu Corona V 20-1...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb