CIOLACU: "Firmele româneşti vor continua să dea faliment, în timp ce Cîţu îi dă în cap lui Năsui cu bâta Corpului de Control"

J.P.
Politică / 5 februarie 2021

"Firmele româneşti vor continua să dea faliment, în timp ce Cîţu îi dă în cap lui Năsui cu bâta Corpului de Control"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că firmele româneşti vor continua "să dea faliment pe bandă rulantă", în timp ce în Guvern, premierul Florin Cîţu "îi dă în cap" ministrului Economiei cu "bâta" Corpului de control, relatează Digi24.

Afirmaţiile social-democratului vin după ce vineri premierul Cîţu a anunţat că va trimite Corpul de Control pentru a verifica cum sunt folosiţi banii din Măsura 3 de granturi pentru firmele afectate de pandemie, spunând că vrea să se asigure că ajung la firmele care au cea mai mare nevoie.

"Atunci când măsluiesc fără jenă cele mai simple programe de ajutor pentru IMM-uri, ce pretenţii poţi avea de la acest Guvern că va putea convinge Comisia Europeană că este capabil să atragă cele 30 de miliarde de euro prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă?! Zero credibilitate!

Banii europeni, atât de necesari României, nu vor fi daţi pe mâna acestor amatori. Pentru că nu sunt în stare să facă un plan clar şi coerent! Şi pentru că au demonstrat deja că pe orice pun mâna fie distrug, fie fură!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

"În timp ce în interiorul aceluiaşi Guvern, Cîţu de la PNL îi dă în cap lui Năsui de la USR cu bâta Corpului de control, firmele româneşti vor continua să dea faliment pe bandă rulantă. Iar, pe sub masă, prietenii lor îşi vor lua în continuare apartamente pe banii tuturor românilor" a continuat acesta.

Premierul Cîţu a precizat vineri că, după o discuţie cu ministrul Economiei, despre Măsura 3 - granturi pentru IMM-uri, a decis că este "imperios" să se facă o investigaţie de către Corpul de control al prim-ministrului.

"Vreau să mă asigur că aceşti bani ajung la firmele care au cea mai mare nevoie, în funcţie de criteriile obiective prestabilite. În mandatul meu, banul public este folosit eficient şi transparent", a susţinut premierul.

La rândul său, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a declarat vineri că măsura guvernamentală de ajutor nu îşi atinge scopul, în condiţiile în care peste jumătate dintre firme au aplicat pentru achiziţia de imobile, astfel că Guvernul caută soluţii pentru a îndrepta situaţia.

"Practic, mai mult din jumătate din proiectele eligibile sunt pe imobile. Nu acesta era scopul măsurii. Ea era menită să fie o măsură de ajutor în perioadă COVID şi ajunge să finanţeze cumpărări de apartamente", a explicat Năsui, într-o postare pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. ciolacu asta numara bine la sediu la PSD, adica un pisoi, doi pisdoi, CATZU si cu NASUI

    iar apoi linge tot ce pica de la amindoi  

    1. acest matzu est un habarnist desavarsit care ne va ingropa, din pacate

    De ce plangeti ,nu strigati voi in piata "muie psd" acum va da "muie" pnl usr si bag de seama ca va place

    nu stiu cum de mai deschizi gura tu si partidul tau sunteti avocatii sistemului privat, cand voi prin tot ce ati facut ati dat la rasoale privatilor, mai mare ipocrizie nici nu se putea,rezumativa la groapa voastra de nisip unde va jucati, bugetarii si pensionarii,nu va mai agitati pentru restul, care duc greul economiei,caci noi nu dam nici o ceapa degerata pe voi

    1. Esti cumva un patronas de esti multumit de hotii astia

      Voi privatii "duceti greul economiei" :-)...ce greu duceti ca toata ziua sunteti cu mana intina sa va dea statul...fara achizitiile (si alea supra evaluate) facute de stat sunteti toti falimentari

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb