Ciolacu: "În viitor eu nu văd o altă coaliţie de guvernare decât cu PNL"

F.D.
Politică / 26 august

Ciolacu: "În viitor eu nu văd o altă coaliţie de guvernare decât cu PNL"

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat luni că nu vede după alegeri o altă coaliţie de guvernare decât cu PNL, relatează Agerpres.

"Acest Guvern va funcţiona până la alegerile din decembrie. După data de 21 decembrie, România, cum e normal, va avea un nou Guvern. Din punctul meu de vedere, fiindcă e normal să faci o proiecţie, fiindcă avem şi buget de aprobat şi mi-aş dori totuşi să aprobăm bugetul după alegeri imediat. (...) Din punctul meu de vedere, pe data de 23 decembrie va fi învestit noul Guvern", a afirmat Ciolacu, la sediul central al PSD.

El a făcut o comparaţie între actualul Executiv şi fosta guvernare de dreapta, când portofoliile "au fost trase din fes", context în care a menţionat că nu vede o altă coaliţie în viitor decât cu PNL.

"La cum au arătat lucrurile şi făcând o comparaţie totuşi între o guvernare exclusiv de dreapta, din punctul meu de vedere, în viitor eu nu văd altă coaliţie de guvernare decât cu PNL. Nu vreţi să lăsăm întâi românii? Nu s-a înjurat nimeni. Aduceţi-vă aminte când aveam o guvernare de dreapta. Aduceţi-vă aminte cum miniştrii USR nu veneau la serviciu, cum refuzau, ce scandaluri erau, cum s-a format acel Guvern - s-a tras din fes. Liderul PNL de atunci a spus că au pus portofoliile într-un fes şi le-au tras. Eu cred că e o diferenţă imensă între actualul Guvern şi Guvernul de dreapta", a explicat premierul.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Atac si contraatac .Ciolacu deja raspunde decisiv aratind cum alianta PSD si PNL ramine in picioare ceea ce exclude orisicare alta alternativa adusa in discutie de PNL care poate electoral pierde indiferent ce decizie ar lua .Daca PNL spune NU pierde daca spune Da tot pierde . Asadar PNL nu trebuie sa raspunda ci doar sa atace erorile facute de catre guvernul Ciolacu pe legea pensiilor .Deocamdata este suficient . Oricum ar fi Ciolacu are in spate o echipa ce ne dovedeste intentia sa de a cistiga cu orisicare pret alegerile Prezidentiale dar jocul inca nu ii este favorabil . Undeva la mijloc se afla pensionarii pacaliti si de data asta .Ciolacu si guvernul trebuiau sa ceara acordul Bruxellului spre a oferi pensionarilor un procent cu mult mai mare din PIB ca parte a cresterilor de pensii .9 la suta se dovedeste a nu fi suficient .Cit despre trioul Romania -Rep.Moldova si Ucraina decizia este una de exceptie (iohannis este artizanul )ce ne ofera o forta militara extraordinara ( ca etapa ) in zona si care elimina orisice alta formula ca si alianta de putere .Tratatul de la Visegrad nu mai exista . Un rol deosebit de important vor avea declaratiile Maiei Sandu ce vor face referire la alegerile din Romania daca reuseste sa cistige noul proiect .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    Daca se tempereaza un pic discursul populist se poate mentine coalitia si sa existe majoritate si dupa alegeri, ca numai asa se poate guverna . Si chiar nu se pot administra resursele energetice ale tarii de catre romani, se dau toate in administrare la firme straine (mai ales austriece). Cand vine iarna cu criza energetica, demarata deja, au sa parieze constant impotriva intereselor romanesti si spre majorarea preturilor. Bulgaria nu are guvernare stabila de aproape 2 ani pt ca nu pot face coalitii stabile!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4532
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2596
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8730
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.4031

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb