CIOLACU, ÎNTREBAT CÂT CREDE CĂ MAI REZISTĂ GUVERNUL: "Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga"

A.P.
Politică / 4 mai 2021

"Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în opinia sa, actualul Guvern va rezista în funcţie "până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga". El consideră că în mod "categoric" românii vor ieşi în stradă pentru a "îndepărta" Executivul aflat în exerciţiu, scrie news.ro.

Întrebat, marţi seară, în cadru unei intervenţii telefonice la România TV, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns: "Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga".

În acest context, Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale.

"Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi vor îndepărta", a adăugat Marcel Ciolacu.

Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular "Foişor".

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. mesajul meu:

    paradigma falsei alternante stanga -dreapta care "mascheaza" monolitul politic post-PCR din ultimii 30 de ani nu mai functioneaza.  

    PSD sa nu mai agite contra PNL si USR-PLUS.  

    Sa nu cumva sa aveti toti in grup (stanga si dreapta) o mare surpriza incontrolabila in strada.  

    Romanii s-au trezit!  

    Are rost sa se joace PSD cu bricheta intr-o bucatarie plina cu gaz? ...  

    Aveti libertatea sa nu ma credeti. 

    Haideti, continuati :) .... verificati in direct mai apoi realitatea reala! :)  

    1. Cu bricheta umbla ghertzoii usrpluslbtq si tovarasii de la pnl.

      Domnule Ciolacu. Romanii,sau saturat de GIOVLAIELI. Daca cu adevarat va pasa de acest popor,luat in stapanire de MAFIOTII Internationali asazis democrati,lasati vorbaria goala si treceti la actiune.Eu personal,cred ca dumneavoastra nu o sa fiti niciodata in fruntea romanilor care vor iesi in strada ca sa se scuture de JUGUL acestor IUDE vandute strainilor care conduc azi Romania.Si am sa va spun si de ce.In urma cu cateva saptamani,la intrebarea unui jurnalist care mai este credibilitatea PSD in EUROPA,ati raspuns senin ca findca ati stat cu Partid cu tot in genunchi in fata JEFUITORILOR Straini,care au acaparat Tara cu ajutorul TRADATORILOR care conduc Tara azi ati inceput sa fiti aceptati sa stati pe sub mesele STAPANILOR,care va arunca din cand in cand cate un OS cu putina carne pe el.Eu,am inteles ca DUSMANII Romaniei din UE,in frunte cu MERKEL,MACRON,si alti JEFUITORI care cica ne sunt ptieteni,v-au promis ca daca stati si dumneavoastra cei care conduceti PSD in pozitia GHIOCELULUI,o sa primiti dreptul sa conduceti PSD,si nu o sa fiti bagat la PUSCARIE asa cum au facut cu DRAGNEA.Aseara,RACNEATI la o televiziune ca actualii TRADATORI ai Romaniei au vandut REZERVELE de CUPRU,dar in afara de racnete,nu faceti nimic.Nu v-am vazut chemand la demonstratii MINERII de pe teritoriul Tarii care sunt SOMERI si in curand,vor lua drumul strainatatii pentru un pumn de arginti.Va laudati ca ,sunteti aparatorul romanilor,dar cand HOTII de la PUTERE spun ca Romanii care nu se vor vaccina vor deveni PARIA ai societatii,decat dati din plisc. Parca functia de presedinte al camerei deputatilor va obliga sa cunoasteti si sa respectati constitutia.Stiti ce spune constitutia despre drepturile si libertatile romanilor.? Daca da,cum puteti sa fiti deacord cu niste idei FASCISTE de a imparti tara intre doua feluri de cetateni. Cum,adica vaccinatii sunt mai cetateni decat nevaccinatii.Numai in COREEA de NORD,cetatenii,mananca la fel si cu aceeasi portie,fac copii cat le spune partidu,se imbraca toti la fel si il iubesc pana la moarte pe Presedinte,de frica nu din dragoste. Azi,COLONIA Romania,este SUPUSA unor EXPERIMENTE de tip NORD COREEAN,fara sa va vad ca scoateti la apararea dreturilor, cetatenii care sunt ABUZATI .Asa ca,si dumneavoastra sunteti tot o SLUGA TRADATOARE ,OBEDIENTA in fata PAPUSARILOR care ne JEFUIESC si care EXPERIMENTEAZA diferite forme de Vaccinuri pe noi ca si doctorul Mengele,stiti pe cine nu.?

      Doamne cate vorbe goale lipsite de continut fabricat in laboratorele psd pentru masa de creduli!

      BAI SLUGA la STRAINI. Poti sa SUGI toate SULELE celor din EUROPA si sa le bei SANGELE la toate EUROPENCELE ca tu nu esti Roman. SLUGA,tot SLUGA RAMANE.!

    Nu va mai intoarceti hotilor la guvernare!

    1. Care hoti? Usr pnl sunt si hoti si criminali

    nea Ciolacule , ies bre romanii cu furcile, ca au mai facut-o, dar sa stie pentru cine si ce. pentru tine, pentru psd sa iasa? sau poate pentru dragnea pe cind are si el zile libere. fii serios d-le ca esti ridicol rau

    arata o vietuitoare urata si la exterior, dar mai ales la interior...

    si daca ies romanii cu furcile , pe cine sa puna in loc , ca toti sinteti imbarligati si intelesi intre voi . va faceti ca va certati la televizor si pe sub mese aveti protocoale , o tura va lasam pe voi o tura ne lasati pe noi .degeaba tot arati cu degetul , ce face catzu , pnl , sau mai stie cine , ca vedem si noi . cea mai buna dovada a blatului intre partide este ca nici unul nu raspunde pentru ce este acuzat din opozitie , adica razboiul fara morti = blat ! psd -pnl- usr , aceiasi mizerie ! trebuie altceva , actuala clasa politica trebuie sa dispara , nu mai puteti pacali lumea cum ati facuto 30 de ani !

    1. "si daca ies romanii cu furcile , pe cine sa puna in loc , ca toti sinteti imbarligati si intelesi intre voi ."

      EXTREM DE CORECT.

      Si copiii de liceu au inteles ce smecheroi combinati intre ei sunt toti din politica. Nici nu au 18 ani si deja stiu de scursuri sunt astia din toata clasa politica! Nascuti fara speranta...  

      Si care va fi solutia?

    serviciile secrete , anume l-au ales pe acest gretos de om sa fie in fruntea psd , tocmai , ca acest partid sa nu creasca prea mult , spre nemultumirea stapanilor de la bruxelles . la nenorocirile facute de actualii guvernanti , si un om ales de pe strada in fruntea psd , ii ducea la 80% .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb