CIOLACU: "Proiectul de buget propus de Guvern e o tâmpenie"

A.P.
Politică / 22 februarie 2021

"Proiectul de buget propus de Guvern e o tâmpenie"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că partidul va depune moţiune de cenzură în situaţia în care amendamentele depuse de social-democraţi la Legea Bugetului de stat nu vor fi adoptate la dezbaterile din Parlament. El cataloghează proiectul de buget propus de Guvern drept "o tâmpenie", potrivit News.

"Nu poţi să ai creştere economică când ai austeritate şi tai tot. Noi venim cu aceste amendamente poate în ultima clipă acest guvern îşi dă seama că proiectul de buget cu tăieri şi cu austeritate e o tâmpenie", a afimat Marcel Ciolacu duminică seară, la Antena 3.

Întrebat dacă PSD va depune o moţiune de cenzură în cazul în care nu îi vor fi votate amendamentele, Ciolacu a răspuns afirmativ.

"Categoric că depunem moţiune, dar am şi spus este prima moţiune simplă pe care am depus-o, şi deja am avut patru voturi în plus în afară de grupurile parlamentare PSD şi AUR. Este pentru prima oară. Eu nu-mi aduc aminte ca doar la două luni de la alegeri deja patru voturi să fie în plus faţă de ce avem ca opoziţie. Avem o sesiune parlamentară unde vom veni, categoric, cu o moţiune de cenzură", a adăugat Marcel Ciolacu.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că social-democraţii vor depune amendamente la Legea bugetului de stat pe mai multe domenii, de la sănătate la educaţie, de la agricultură la protecţia mediului şi la domeniul social. Grindeanu anunţă că, printre altele, social-democraţii vor propune alocarea de fonduri pentru centrele medicale locale pe care partidul le-a promis în campania electorală, majorarea sumei alocate cultelor dar şi acordarea unei sume de bani la naşterea fiecărui copil, în total fiind vorba de "câteva mii" de amendamente

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. V-au invata pe voi la Universitatea Ecologica sa apreciati bugete sau la Colegiul National de Aparate. Vorbesti ca proasta'n targ despre lucruri pe care nu le intelegi si alti prosti se uita in gura ta. Sau poate vorbesti doar ca sa te convingi ca existi.

    nu dau doi bani pe ce spui tu , om de paie , chiar daca este asa !

    ȚIGAN BORIS PE NIMENI NU-L INTERESEAZĂ CE SPUI. OPOZIȚIA DE KIKAT CARE SUNTEȚI SUNTEȚI MAI VINOVAȚI DE CIT CRIMINALII, SATANIST II, TRĂDĂTORII DE TARA, HOMOSEXUALII, FETELEII, DE LA GUVERNARE. SUNTEȚI PĂRTAȘI, COMPLICI LA BĂTAIA DE JOC ASUPRA ROMANILOR. MĂCAR NU MAI SCRIE SA ENERVEZI LUMEA SATRA ȚIGĂNEASCĂ.

    Liderul PSD vrea cu perseverenta sa arate ca numele sau ii este predestinat.

    Ii recomand ca inainte de alte interventii publice sa citeasca in Dictionarul Limbii Romane semnificatia termenului "ciolac".  

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb