CIOLOŞ: "USR PLUS nu va cere niciodată posturi în administraţia publică de împărţit pe sinecuri"

J.P.
Politică / 1 decembrie 2020

"USR PLUS nu va cere niciodată posturi în administraţia publică de împărţit pe sinecuri"

Copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, afirmă că alianţa pe care o reprezintă nu va cere niciodată posturi în administraţia publică "de împărţit pe sinecuri" şi nici nu va accepta astfel de practici din partea vreunui partener de guvernare, conform Agerpres.

"USR PLUS nu va cere niciodată posturi în administraţia publică de împărţit pe sinecuri, dar nici nu o să accepte ca un partener de guvernare, oricare ar fi el, să facă lucrurile astea şi atunci evident că este acolo o teamă. Gândiţi-vă, oameni buni, că putem începe să facem nişte lucruri normale într-o societate cu bun-simţ. (...) Sunt lucruri pe care le-am început în 2016 şi care trebuie continuate pentru ca românii să recâştige încrederea în stat. Va trebui în primul rând transparenţă, claritate şi predibilitate în deciziile care se iau. Va trebui profesionalizată administraţia publică, va trebui redusă birocraţia drastic prin digitalizare şi informatizare, va trebui dată o perspectivă clară mediului antreprenorial", a declarat Cioloş marţi, la o dezbatere electorală online alături de candidaţii Alianţei USR PLUS din regiunea Transilvaniei la alegerile parlamentare Claudiu Mureşan, Oana Murariu, George Căţean şi Adrian Wiener.

Dacian Cioloş, propunerea de premier a Alianţei USR PLUS, a dat asigurări că nu există intenţia de a majora taxe sau impozite, ci dimpotrivă, unul dintre angajamentele asumate fiind eliminarea taxelor pe valoarea salariului minim.

Adrian Wiener, candidat al Alianţei USR PLUS Arad la Camera Deputaţilor, s-a pronunţat pentru descentralizarea fiscală şi decizională a sistemului sanitar şi creşterea progresivă a finanţării medicinei de familie, iar Oana Murariu, candidată a Alianţei USR PLUS Cluj la Camera Deputaţilor, a arătat că proiectul său este eficientizarea sistemului judiciar în România, prin degrevarea instanţelor de judecată.

Claudiu Mureşan, candidat al Alianţei USR PLUS Sibiu la Senat, a spus că îşi doreşte să vadă la conducerea ţării şi oameni care vin din mediul privat, în timp ce George Căţean, candidat al Alianţei USR PLUS Braşov la Senat, a anunţat că şi-a asumat să ducă "vocea satului în Parlament" şi să fie cel mai tânăr senator în Comisia pentru agricultură şi dezvoltare rurală.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Ce neprihanit a devenit peste noapte, Ciupitura asta de varsat! Pun pariu bubosule, ca daca ti-ar cere asta Soros, nu doar ca te-ai conforma imediat, dar ai sta si capra in fatza batranului jidov !

    Vrem Romania Mare cu Basarabia si Nordul Bucovinei Va votam pe 06.11.20

    1. unionisti in Ro sunt in primul rand (direct) PMP, in al doilea rand (indirect) PNL.

      fals-unionisti (asta, desigur, in opinia mea) sunt cei de la AUR (au un discurs isterico-nationalist de care eu stiu din istorie ca nu a adus nimic bun dpdv pragmatic in politica). 

      USR PLUS urmareste tratarea regionala a Romaniei (conform viziunii Bruxelles-ului) NU UNIREA.

      Ii doar la basca de Unire.  

      Corect! Totuși unirea nu poate avea loc pentru că NATO garantează granițele până la Prut! Ca să vorbim de unire ar trebui mai întâi ca Basarabia să intre în NATO și discuțiile n-au început,apoi in UE ,apoi dialogul cu rusii o treabă de cel puțin 20 de ani de acum încolo! Repet granițele UE si ale României sunt garantate de NATO până la Prut !

    Bubosul Ciolosi, a vorbit, in loc sa mearga la puscarie

    neo-marxistilor!

    Implementa ti ad litteram ideologia Bruxelles-ului in Romania fara sa tineti cont de spiritul si valorile locale!  

    Sa nu va vad la conducere!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb