Ciprian Ciucu demisionează din CGMP pentru preşedinţia Agenţiei Funcţionarilor Publici

L.I.
Politică / 4 decembrie 2019

Ciprian Ciucu demisionează din CGMP pentru preşedinţia Agenţiei Funcţionarilor Publici

Liberalul Ciprian Ciucu a afirmat azi, printr-o postare pe reţeaua socială Facebook, că a fost numit preşedinte al Agenţiei Naţională a Funcţionarilor Publici şi că va renunţa la funcţia din Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Ciucu a declarat: "Nici nu ştiu cum să vă spun, aşa că v-o spun direct, ca şi cum ai dezlipi un plasture...Am fost numit Preşedinte al Agenţiei Funcţionarilor Publici, decizia este în drum spre MO. Fiind o poziţie executivă la rang de secretar de stat este incompatibilă cu orice altceva şi am fost nevoit să-mi dau demisia din Consiliul General. Asta nu schimbă, însă, lucrurile: îmi menţin obiectivele politice şi interesul pentru Bucureşti! Voi urmări în continuare şedinţele Consiliului General până la alegerile de peste 6 luni şi voi comunica despre Bucureşti ca şi până acum", potrivit sursei menţionate.

Acesta susţine că decizia de a părăsi Consiliul este datorată incompatibilităţii dintre ideile sale şi modul în care Gabriela Firea conduce capitala: "În CGMB nu mai pot face mai mult decât am făcut până acum. Colaborarea pe proiecte cu Firea este practic imposibilă: conduce Bucureştiul pe ascuns şi în interesul camarilei din Voluntari. Nu am găsit niciun fel de teren comun. Iar pentru a fi watchdog pe Primărie, deja o pot face şi din afara CGMB. Cum spuneam, îmi menţin şi preocuparea pentru Bucureşti şi contactele cu oamenii corecţi din interiorul PMB", conform postării de pe platforma socială.

Acesta consideră că ANFP este instituţia pentru care are competenţele profesionale şi în care îşi poate exercita funcţia publică într-un mod pozitiv în faţa bucureştenilor.

El mai susţine că în 2016, când s-a alăturat PNL, a avut posibilitatea de a alege să rămână în Consiliul General sau să meargă în Parlament.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb