Cîte opt clujeni concurează pentru o locuinţă ANL în sistem de închiriere

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 20 aprilie 2005

Nu mai puţin de opt clujeni aspiră la o locuinţă ANL în sistem de închiriere în cartierul "Cetatea Fetei" din comuna Floreşti, situat la circa şapte kilometri de municipiul Cluj-Napoca, transmite Rompres.

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a finalizat luni sear ăacţiunea de preluare a dosarelor solicitanţilor de locuinţe construite din fondurile ANL în cartierul "Cetatea Fetei" din Floreşti, numărul acestora fiind de 1.124 pentru 139 de apartamente şi garsoniere care vor fi date în folosinţă în prima etapă.

De remarcat este faptul că aproximativ 5.000 de clujeni au ridicat cereri tip de la CJ Cluj pentru locuinţele ANL, dintre aceştia doar cei amintiţi şi-au depus însă dosarele.

Potrivit Biroului de presă al CJ Cluj, comisia socială de pe lîngă această instituţie va analiza dosarele şi va acorda punctajele, pînă pe 18 mai, cînd se va publica lista cu punctajele obţinute de fiecare solicitant, iar pînă pe 23 mai vor fi primite şi soluţionate eventualele contestaţii. Pînă pe 18 iunie se vor efectua anchetele sociale.

Repartizarea locuinţelor se va face în urma deciziilor comisiei de către CJ Cluj în cadrul unei şedinţe. De la Biroul de presă am mai aflat că dosarele solicitanţilor care nu au primit locuinţe vor rămîne la CJ Cluj în perspectiva în care se vor finaliza şi restul de garsoniere şi apartamente. În total, în "Cetatea Fetei" vor fi 500 de locuinţe în sistem de închiriere.

Pînă la această oră, cele cinci blocuri cu 139 de garsoniere şi apartamente sunt racordate la sistemul de canalizare şi alimentare cu apă, lucrîndu-se la sistemul de alimentare cu gaze naturale, curent electric şi la reţele de telefonie. CJ Cluj ar mai avea nevoie de bani pentru finalizarea celorlalte blocuri, dar şi de 137 de miliarde de lei pentru asfaltarea drumurilor, trotuarelor şi aleilor din cartier.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb