CÎŢU, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALŞ: "Vă promit: vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au"

A.P.
Politică / 30 ianuarie 2021

"Vă promit: vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au"

Premierul Florin Cîţu a făcut sâmbătă o vizită la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, pentru a se asigura "că nu le lipseşte nimic celor care cercetează cauza incendiului şi că nu va exista pauză în această anchetă". "Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate. Şi vă promit: vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au", a transmis primul ministru la finalul vizitei, potrivit News.

Informaţia privind vizita prim-ministrului la spitalul unde vineri a avut loc un incendiu a fost făcută publică pe pagina de Facebook a lui Florin Cîţu.

"Am mers pentru a mă asigura că nu le lipseşte nimic celor care cercetează cauza incendiului şi că nu va exista pauză în această anchetă. Avem nevoie de adevăr cât mai repede. Am discutat cu managerul institutului, Maria Niţescu, şi cu doctorul Apostolescu, care a fost de gardă în noaptea incendiului. Mai sunt foarte multe lucruri de făcut în spitalele noastre. Iar pentru mine este foarte clar că expresia «merge şi aşa» trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituţiile statului", a scris prim-ministrul sâmbătă după amiază, pe Facebook.

Şeful Executivului afirmă că este nevoie de criterii de performanţă şi că va introduce astfel de criterii. El a făcut din nou referire la obligaţiile angajaţilor din sectorul bugetar

"Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate. Şi vă promit: vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au. Nimeni nu este mai presus de lege, iar în mandatul meu se va şi materializa acest principiu", a adăugat premierul în postarea de pe reţeaua socială.

Cinci pacienţi cu COVID-19 au murit vineri în urma incediului izbucnit la parterul unui pavilion al Institutului Matei Balş.

Opinia Cititorului ( 27 )

  1. Vinovatii iohanis, catu,voiculescu demisia criminalilor

    1. Iohanis este la schi. Ce vina are el? Doar este weekend. Daca iarna nu merge la sch,i cand o mai poate face?Oricum nu mai are multe ierni la Cotroceni. Trebuie sa profite la maxim de actualele facilitati.

    Viitorul ,, infinit ' v-a catapulta adevărul.

    sa dispara aceasta marioneta a bancilor si a strainilor ! demisia porcule , nu are nimeni nevoie de promisiunile tale !

    Cuţu latra, caravana imposturii si a incompetentei, trece!

    1. cati ani ai ? faci glume de retard !

      Nu-i asa, boschetarule epileptic, ca te uiti in oglinda si apoi te intrebi cum poti sa te tratezi mintal? Din pacate pt tine, poti sa iei toate pastilele de cap din Lume, ca de vindecat tot nu te mai vindeci!

      boschetara era ma-ta cind te-a aruncat pe strada, vladu' retardatu'

      nu-i asa prostule ! ai aceleasi replici de handicapat mintal la orice .

      Iarasi v-ati luat curvetele de mame la "umeri-craci" in lipsa de alta alternativa, iar apoi ati venit sa va expuneti frustrarile de boschetari incestuosi, pe acest site?

      mars , handicapat mintal , esti tare viteaz in scaun cu rotile !

      Este evident , ca n-ai parinti de vorbesti asa de mame si tati . bietii de ei au vazut ca ai iesit stramb cu defecte si te-au abandonat la gunoi .noroc de centrele cu persoane cu dizabilitati , ca erai mort acum .

      Ohoo! Ati aparut iarasi, bai anonimilor doctori docenti in limbi date in fund, profesori universitari in luat la cioc bastoane si academicieni in luatul la LABA. In mediul familial, i-ati avut profesori exceptionali pe parintii vostri perversi, iar apoi ati absolvit „magna cum laude”, Universitatea de perversiuni sexuale! In plus, aveti grija, caci curvetele voastre de mame au diaree, de la sexul anal pe care-l fac cu chinezii si arabii de pe Centura!

      fa gargara cu sapun de oua si taci in pielea ma-tii de handicapat

      nu vorbi de funie in casa spanzuratului , adica de LABA . la ce-ai luat pe gura , asa stramb cum esti , nu mai spun ....

      Vedeti ca voi si curvetele voastre de mame,   ati avea toti o sansa pe Centura Capitalei, caci decat sa va prostituati intelectual pe acest site, mai bine ati presta cu totii pe Centura, mai ales ca v-ati alege si cu niste bani castigati cinstit! Apropo, de mamele voastre denaturate, ce tarife practica, ca m-ar interesa si pe mine sa apelez la serviciile lor!

      te repeti , prostule , cu propria-ti voma , confirmi handicapul .

      La comentariul tau inept, specific unui boschetar si aurolac ce esti, o sa-ti raspund printr-o replica din celebrul film "Balanta" al lui Lucian Pintilie: "Aloo? Domnisoara (anonima) f_te tot? Baga-ti-as fa, ratonul la veverita"!! Replica este valabila si pt ma-ta, chiar daca parashuta aia nu mai e de secole, domnisoara!

      Pt anonimul epileptic 4.12!

      te repeti , prostule , cu propria-ti voma , confirmi handicapul .

      Ce faci acuma? I-o sugi lu' ma-ta, ca sa-ti confirmi incestul, deci apartenenta la o specie de nevertebrate? Apropo, cine se repeta, boschetar onanist?

      ...

    Pe pariu ca ciumetele asta o sa-i gaseasca vinovati pe aia de la peeeseeedeee.

    Mai Catu,

    Dupa tragedia de la Piatra Neamt, voi, cei care ati fost la butoane atunci trebuia sa stiti care sunt pericolele din spitalele care trateaza pacienti in stare grava si folosesc intensiv oxigen.  

    Specialistii vostrii de la SMURD si de la institutiile de control, trebuiau sa stabileasca urgent dupa tragedie cauzele, nu cauza imediata. Ca la Piatra Neamt focul s-a aprins cert de la ceva. Dar, acolo au fost conditii de dezvoltare si propagare a focului, neobisnuite, acolo au fost materiale care au avut o combustie violenta. Inclusiv lenjeria pacientilor. Si specialistii pe care ii platesti trebuiau urgent sa studieze cazul, sa faca experimente, teste sa stabileasca imprejurarile care au dus la tragedie si tu, daca esti seful acestui guvern trebuia sa stii in cateva zile si sa dai dispozitii ca toate spitalele sa ia masuri pentru prevenirea unor asemenea tragedii.. 

    Dar cei cu atributii in acest sems au facut ceva, unde sunt rezultatele muncii celor amintiti, din noiembrie incoace. Tu ai facut ceva in acest sens. Vax. Nimeni nimic.  

    Asa ca tu si Orban sunteti principalii vinovati. Justitia cu voi trebuie sa inceapa.  

    Si bine ca nu au explodat buteliile cu oxigen . Atunci tragedia ar fi fost o catastrofa nationala. 

    Daca nu se stabilesc macar acum, dupa ce au mai trebuit sa moara oameni, cu precizie cauzele si nu se iau masurile necesare o sa mai ardeti multi oameni in spitalele. Asta daca nu o sa reusiti sa aruncati pana la urma in aer un spital si atunci o sa aveti sute sau mii de morti si pagube imense.  

    Incompetenta ucide !  

    Principalii vinovati sunteti voi.  

     

    Nu-s camere video : ca să nu poți ști NIMIC . PATRONUL ARE CAMERE TOTAL.

    Nu căutati vinovati de conjuctura( sunt vinovati dar sunt mici )

    Bugetul ministerului Sănătății aia e problema! Reduceti-l cu 1/3 că am inteles că a crescut de 4 ori in 10 ani !!! 

    Apoi, din ce a rămas 50 % la investiții și restul la salarii! 

    Nu înțeleg de ce au crescut salariile în ase nenea măsură!

    Nu faceti asta, doctorii de vin experți în imobiliare si concedii în Maldive! 

    ce repede uitam, sorina cretu ai ruga pe psdisti,sa ia bani europeni sa faca spitale noi de urgenta ,ce bune ar fi fost acum,dar noi ai injuram pe astia veniti de doua luni la putere caci anul trecut stim cine avea puterea din umbra, dar poate nu stiti cum functioneaza spitalele,un manager numit politic, toti psdisti,taie si spanzura face contracte cum vrea el caci trebuie bani la partid ,angajeaza cum vrea el, sefii de secti la fel sunt dumnezei ,se poarta ca si cum ar avea clincile lor particulare, daca nu se sparge mafia asta sustinuta politic de stim noi cine,nu vom avea sistem de sanatate sanatos restul injuraturile si patosul asta bolnav nu fac decat sa ne dezbine,cei care stim si vedem mai clar lucrulile trebuie sa le aratam non stop si celorlanti ce este stramb in sistem toti stim ca fara spagi de zeci de mii de euro nu prinzi post in spital ,ca asistenta,oare de ce doctori pregatiti in occident tineri nu au loc in spitalele noastre ,oare de ce simai sunt sute de exemple nu te iei de cei care au preluat un sistem putred creat de alti si te astepti sa faca minuni te iei de ei peste cativa ani daca nau spart mafia si cumetriile politice

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb