Ciucă: "Trebuie să ajutăm Ucraina să lupte pentru libertatea sa"

R.S.
Politică / 11 iulie

Ciucă: "Trebuie să ajutăm Ucraina să lupte pentru libertatea sa"

Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă, aflat la summitul NATO de la Washington, a afirmat că la summit statele membre şi-au reînnoit angajamentul de a-şi proteja viziunea comună asupra unei lumi paşnice. "Trebuie să ajutăm Ucraina să lupte pentru libertatea sa", spune Ciucă, potrivit News.ro.

"Europa va fi mai sigură cu un NATO care este mai puternic ca niciodată. Trebuie să ajutăm Ucraina să lupte pentru libertatea sa. La acest summit NATO, ne-am reînnoit angajamentul de a ne proteja viziunea comună asupra unei lumi paşnice", a scris Ciucă.

Nicolae Ciucă a participat, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la lucrările Summitului NATO de la Washington, conform News.ro.

"Este cea mai importantă reuniune internaţională din acest an în domeniul apărării, unde se discută viitorul securităţii Europei", a afirmat el pe Facebook.

În opinia sa. ajutorul statelor membre pentru Ucraina va fi esenţial în parcursul ulterior al războiului.

"Alături de SUA, de Germania, de Olanda şi de Italia, România se numără printre membrii Alianţei care vor sprijini Ucraina cu sisteme defensive anti-aeriene, menite să protejeze civilii de rachetele ruseşti. Angajamentul nostru comun a fost apreciat de preşedintele american Joe Biden, în discursul său din deschiderea Summitului", sublinia Ciucă, mai transmite News.ro.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. La ce venituri are, el isi permite,

    dar romanii mai saraci,nu prea 

    Romania a devenit o forta chiar daca inca cetateanul nu stie in ce consta aceasta forta militara si vede doar pojghita subtire de gheata .Posibil ca Putin sa fi avut dreptate cind a comparat Deveselu cu o importanta forta nucleara ce se poate dezvolta rapid .Acum exista ceva similar si in Polonia .Practic sunr 50 de interceptoare care daca schimba softul si capetele de lovire sunt extrem de puternice

    1. Deci Putin a avut mereu dreptate, inca de acum 10 ani. Deci rusii au avut mereu dreptate. Deci ricanii si natoistii au mintit in permanenta. Deci nato si ricanii sunt imperialistii gaunosi care produc razboaie. Ai dreptate.

      Acu 10 ani nu era nimic in Polonia de genul asta. Putler al tau latra degeaba si atunci si acum. Toc ce vede el NATO in fata e raspuns la atitudinea si actiunile lui.

      Vise taică, vise !

    sle epy Joe mai primește pe ultima turnantă înainte de finish o măgulire de la cei din colonie.

    Din ciclul "Limba noastră-i o comoară" 

    Ciuca mareșal! La câte sute sau mii de generali făcuți la apelul de seară al bocancilor. ar fi păcat să nu avem și așa ceva.

    Ciuca de la anul președinte mareșal ! :) 

    1. Panourile alea trebuie achitate si ele cumva, nu?

      Un om de valoare, din pacate eclipsat de un alt om de valoare, actualmente viitor fost candidat la presedentie.

    De ce?

    Ucraina cum s-a purtat cu România și romanii? 

    1. de aceea Ucraina va disparea... nici cand e ajutata explicit nu manifesta prietenie fata de Romania!  

      Sa dispara!  

      Ban.Cher.Vali 

      Pai nu de dragul ucrainienilor ii sprijinim si asta nu pricep trolii de prin zona. Ii ajutam ca sa nu patim ca ei avand in vedere naravul mujicilor. I-am fi ajutat si pe cei din Sri Lanka, Papua Noua Guinee, Ecuador sau oricare altii.

    D Zelenski a promis in campania electorala ca va pune capat celor 8 ani de lupte in Donbass, la acest moment nici nu consimte sa negocieze. Deci guvernele Romaniei la cererea americana sprijina regimul Zelenski, ca in ce priveste poporul ucrainean, putem spune ca e decimat si ruinat economic. Si s a pierdut de facto democratia in Ucraina asa ca o eventuala rupere a frontului de est ar aduce haosul total si vid de putere, si alte milioane de refugiati de razboi.

    D general tocmai v ati intors de la o reuniune care a demonstrat o data in plus ca in Nato nu exista independenta si libertate de opinie . Sefi de state si guverne merg la sedintele respective ca sa asigure figuratie astfel ca sa creada publicul ca sunt reprezentati .Deci regimul Zelenski nu pentru libertate vrea in Nato ci ca sa obtina avantaj pe front si sustinere financiara . Partea cu libertatea poporul ucrainean a pirdut o .Daca acum cand nu e in NATO Zelenski cere interventie cu avioane si rachete de pe teritoriul statelir vecine , e clar ce va fi dupa inceperea procesului de aderare .

    1. dar NATO nu e democratica... si nu are alegeri interne democratice... nu ati vazut cum a fost situatia cu Rutte si Iohannis ?

      Ban.Cher.Vali 

    Bucovina de Nord, tinutul Hertei, Basarabia in intregime si sudul Basarabiei (aria Bugeac) SUNT ROMANESTI SI VOR FI ROMANESTI SI SE VOR UNI CU ROMANIA IN POFIDA A ORICARUI UE, NATO, RUSIA SAU ORICINE CE MAI VISEAZA!

    Romanule ostas Ciuca, repeta dupa mine: Bucovina de Nord, Herta, Basarabia si Bugeac reprezinta TERITORII ROMANESTI CARE VOR REVENI PRIN UNIFICARE (nu intrare in UE sau alte balarii) LA TARA MAMA ROMANIA ODATA PENTRU TOTDEAUNA!  

    Asa vorbeste un roman, ostasule!  

    Ban.Cher.Vali  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb