Clădirile de birouri Crystal Tower şi Metropolis ale PPF Real Estate din Bucureşti produc energie solară

T.B.
Companii / 12 septembrie 2023

Clădirile de birouri Crystal Tower şi Metropolis ale PPF Real Estate din Bucureşti produc energie solară

Cele două clădiri de birouri ale PPF Real Estate din centrul Bucureştiului - Crystal Tower şi Metropolis - funcţionează acum parţial pe bază de energie solară, după ce pe acoperişurile acestora au fost instalate panouri fotovoltaice, se arată într-un comunicat al PPF Real Estate, remis redacţiei.

"Căutăm mereu modalităţi de a îmbunătăţi şi mai mult eficienţa energetică a clădirilor noastre", a declarat Mirela Ciovică, Head of Leasing la PPF Real Estate România. "Transformarea acoperişurilor prin amplasarea de panouri fotovoltaice reduce amprenta noastră de carbon şi, de asemenea, reduce costurile de energie pentru chiriaşi".

În cazul Crystal Tower, panourile fotovoltaice au fost instalate pe heliportul clădirii, care era nefolosit. "Avem încredere că traficul din Bucureşti, deşi congestionat, nu va ajunge la punctul în care chiriaşii noştri vor trebui să folosească elicoptere pentru a ajunge la birou... şi în orice caz, clădirile noastre sunt aproape de opţiuni fiabile de transport, precum metroul şi tramvaiul", a adăugat Ciovică, se mai arată în comunicat.

Crystal Tower este deja una dintre cele mai eficiente clădiri din punct de vedere energetic din oraş, datorită faţadei sale duble. Situată în apropiere de Piaţa Victoriei, în inima cartierului central de afaceri din Bucureşti, Crystal Tower este o clădire de birouri de clasa A, cu 15.000 mp, pe 15 etaje, informează sursa citată.

Metropolis, cealaltă clădire de birouri a PPF Real Estate din centrul Bucureştiului, funcţionează deja parţial cu panouri solare din noiembrie 2022, cu peste 22.000 kWh generaţi în primele 10 luni, conform comunicatului.

Metropolis este o clădire de birouri verde, de clasă A, care îşi onorează patrimoniul prin încorporarea unei faţade de monument istoric, ce a aparţinut anterior unei tipografii. În Bucureşti, Metropolis este cu adevărat o combinaţie unică de stiluri arhitecturale moderne şi clasice. Acesta cuprinde peste 16.600 mp de spaţii de birouri şi alţi 2.000 mp de spaţii comerciale, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb