CLAUDIU NĂSUI: ''Vaccinul reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi, fără mască''

G.U.
Politică / 29 mai 2021

''Vaccinul reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi, fără mască''

Vaccinul reprezintă, pentru mine, şansa de a ne revedea cu toţii liberi, fără mască şi făcând toate lucrurile pe care le făceam înainte de pandemie, a afirmat, astăzi, într-un clip video postat pe propria pagină de Facebook, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, potrivit Agerpres.

"Pentru mine vaccinul reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi, fără mască, făcând toate lucrurile pe care le făceam înainte de pandemie, fără niciun fel de frică că vom fi infectaţi sau, mai grav, că îi voi infecta pe cei din jur", a spus Năsui.

Ministrul Economiei apare într-un clip video de 36 de secunde în care parcurge pe o trotinetă electrică ultimii metri până la sediul ministerului de resort, situat pe Calea Victoriei.

Prim-ministrul Florin Cîţu a prezentat, joi, un spot în care evidenţiază beneficiile vaccinării anti-COVID, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, membrii Cabinetului fiind provocaţi să procedeze la fel.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Luptătorul Călin Mărincuș reclama moartea unui tânăr de 22 de ani injectat cu Pfizer, student la Cluj Napoca: Berki Bogdan Daniel

    Luptătorul Călin Mărincuș reclama moartea unui tânăr de 22 de ani injectat cu Pfizer, student la Cluj Napoca: Berki Bogdan Daniel  

    „El a fost Berki Bogdan Daniel, de loc din Hunedoara. Peste 2 luni ar fi împlinit 22 de ani. A fost student în Cluj Napoca la Facultatea de Chimie.”, își începe postarea de pe contul său de Facebook cunoscutul luptător Călin Mărincuș, care afirmă că face toate afirmațiile după o discuție pe care a avut-o cu mama tânărului decedat. 

    Mărincuș afirmă că Berki Bogdan Daniel, aflat la bunica sa, în Hunedoara, s-a vaccinat cu Pfizer, vineri, pe 14 mai, potrivit declarațiilor mamei acestuia. 

    „După vaccin starea lui a fost relativ Ok, dar începand de marți (18 mai, nota red.) i-au aparut niște simptome ciudate, dificultăți de respirație, stare de rău, însă în episoade. Miercuri au continuat stările de rău, tot în episoade. Ieșea afară să plimbe cățelul și cam atât. Joi dimineață la fel, stare de rău.”, scrie luptătorul. 

    „Joi după masă (20 mai - nota red.) s-a pus în pat sperând probabil că-i va trece starea de rău, dar pe la orele 19.00 a fost găsit de către bunică, inconștient. Au fost anunțați cei de la Salvare dar nu au avut ce face decât să constante decesul. Circul începe de acum: A fost dus la IML și i s-a făcut necropsia. În tot acest timp mama sa era în drum spre România ținând legatura cu cine putea. Rezultatul dat a fost o pneumonie foarte gravă, la primul verdict, deși baiatul dacă ar fi avut o pneumonie atat de gravă ar fi avut stări febrile puternice și o stare care nu i-ar fi permis să iasă cu cățelul la plimbare. Apoi se pare că a fost schimbată cauza morții și anume intoxicație cu monoxid de carbon! Starile prezentate de el se aseamănă cu o intoxicatie, e drept, dar întrebarea normală este de ce nici bunica nici cățelul nu au prezentat simptome? Ba mai mult mama băiatului mi-a spus ca s-au facut o gramadă de verificări de către cei de la GAZ, și nu au gasit absolut nici o scurgere de gaze! 

    În concluzie s-a vaccinat anti covid, cu Pfizer, și 6 zile mai tarziu băiatul nostru a murit în condiții cel puțin suspecte! Asta ar trebui să de-a de gândit tuturor dar mai ales părinților. 

    Dumnezeu să te odihnească, Berki Bogdan Daniel!”, își încheie postarea luptătorul Călin Mărincuș, care adaugă și fotografiile din acest material, marcate de Facebook cu o mențiune pro-vaccin, la fel ca și în cazul modelului Stephanie Dubois, care a murit în Cipru și în timp ce relata online suferințele prin care trecea după vaccinare era cenzurată de platforma Marii Resetări. 

    CONCLUZIE: Daca va luati dupa Mr Bean, cel nasos si neomarxist si dupa intreaga Clasa satanist-mafiota damboviteana(cu exceptia AUR), sunt sanse considerabile sa va revedeti pe Lumea Cealalta, si nu stiu cat de liberi!

    1. medicamenteeee

      Pt tineee si pt ma-taaa!! Pt tine, dintr-alea de cap, iar pt ma-ta, dintr-alea contra bolilor venerice!

      prostule, deschide ochii ma ca ne omoara cu zile cu injectiile astea!

    După Dl. Năsui masca e mai periculoasă că al 3 lea RĂZBOI MONDIAL !!!!!

    1. nasui nu este domn. Poti sa-i spui ba bulangiule.

    Năsui, masca în sine nu e o problemă. Este un alibi perfect pentru cei cu nas mai râtos, lipsă dinți, gură strâmbă / fetidă etc, să ascundă aceste "mici" imperfecțiuni. Deci pentru cei năsui, pardon, nasoi, așa ca tine, este o binecuvântare. Problema este cu interdicțiile, regulile, excluziunile, adică toate condiționalitățile pe care le impuneți de-amboulea.

    1. ai spus un adevar , nu stiu daca voit , dar stiu cazuri concrete , care inca merg singuri prin parc cu carpe la gura , si sint chiar nasoi , nasoale cum spui !

    Suntem liberi si fara vaccin

    1. multi sosoci mai sunt pe lumea asta....

      Din pacate sunt si multi bulai trepanati si drule agresive.

      carpa nazisto-vaccinista, taci

      Multi prosti...

    Conform Dexonline, năsui înseamnă obraznic; care își ia nasul la purtare.

    Nasui, ti-ai ales foarte prost exemplul. Sa te plimbi in aer liber este demonstrat ca nu constituie pericol de infectare. Nici daca esti sau nu vaccinat.

     

    Fauci, 26 apr 2021: "Fauci, the White House's chief medical advisor, said the move is "common sense" as the evidence shows that "outdoor risk is really, really quite low." 

     

    For vaccinated people wearing masks outdoors, "the risk is minuscule," he said." 

    Deci diferenta dintre vaccinat si nevaccinat in spatiu liber este riscul "minuscul" sau "chiar foarte scazut". 

    clisee gretoase !

    Sediul ministerului de resort a fost construit de Ceaușescu (cum altfel?) și nu a mai fost văruit de ani de zile, cuge tencuiala de pe el, exprimând destul de fidel starea economiei românești.

    Nasui = pui se securist, accident genetic la fel cu Voiculescu, Bulai, Seidler și alți "accidentați" la cap.  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb