Clinica Northo anunţă o cifră de afaceri de 500.000 euro

D.T.
Companii / 15 martie 2023

Clinica Northo anunţă o cifră de afaceri de 500.000 euro

Northo, clinica dedicată ortodonţiei lansată anul trecut, la mijlocul lunii martie, de Dr. Teodorina Secară, anunţă un bilanţ pozitiv pentru primul an: mai mult de 1000 de pacienţi noi, obţinerea unui cote de piaţă de peste 10% din tratamentele cu Invisalign din Romania şi o cifră de afaceri de 500.000 euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, Dr. Teodorina Secară, fondatoarea clinicii Northo, a declarat: "Ca medic, mi-am îndreptat atenţia asupra pacienţilor, pentru a le oferi tratamente la cele mai înalte standarde, care să le îmbunătăţească viaţa din punct de vedere al sănătăţii, încrederii în sine şi al succesului în viaţa socială. Ca antreprenor, m-am preocupat să dezvolt business-ul Northo pe principalele direcţii de acţiune, inclusiv în beneficiul doctorilor, rezidenţilor şi specialiştilor, proces pe care îl vom accelera prin mai multe proiecte de educaţie în anul 2023 îndreptate spre profesioniştii din domeniul nostru, comunitatea ştiinţifică din domeniul medical, dar şi către tânăra generaţie, incluzând aici şedinţe educative în şcoli".

În prezent, pacienţii din România caută servicii complete de ortodonţie, digitalizate, unul dintre acestea fiind tratamentul Invisalign datorită beneficiilor pe care le are şi a confortului pe care îl oferă, adaugă sursa. În plus, pacienţii câştigă timp întrucât, prin intermediul tehnologiei, o consultaţie de aproximativ o oră înlocuieşte serviciile medicale clasice primite prin cel puţin trei programări şi vizite medicale succesive (evaluare, dosar ortodontic, plan preliminar de tratament).

"Zâmbetul nu se opreşte la partea estetică, noi punem în echilibru tot sistemul format din oasele maxilare, musculatura facială, articulaţiile temporo-mandibulare şi arcadele dentare. Apoi, simbolic, noi zâmbim cu toată fiinţa. Ca să zâmbeşti cu adevărat, trebuie să ai încredere, să iubeşti viaţa şi să te iubeşti pe tine. Noi asta facem la NORTHO, punem tehnologie performantă la îndemâna ortodonţilor, în beneficiul pacienţilor, iar feedback-ul primit până acum, atât de la pacienţi, cât şi de la colegii stomatologi care ne trimit pacienţi, este unul încurajator", a punctat Dr. Teodorina Secară, fondator Northo.

După deschiderea din 2022 a clinicii de ortodonţie într-o locaţie în zona de nord din Bucureşti, în cartierul Primăverii, printre priorităţile investiţionale ale Northo în anul 2023 se numără extinderea reţelei pentru a oferi acces pacienţilor la tehnologie şi servicii de ortodonţie. Complementar dezvoltării companiei prin investiţii noi, Dr. Teodorina Secară îşi propune ca în 2023 să deruleze şi un program de prevenţie şi educaţie dedicat părinţilor şi pacientului direct, copii şi adolescenţi. În plus, o preocupare strategică va fi dezvoltarea şi susţinerea industriei stomatologice, cu focus pe viitorii specialişti în ortodonţie - Centrul de Learning - Northo, proces dublat de standardizarea calităţii în ortodonţie, prin alinierea cu serviciile oferite la nivel internaţional, se mai precizează în comunicat.

Clinica NORTHO dispune de tehnologie de ultimă generaţie, centru de radiologie, scannere intraorale, dispozitiv 4D MODJAW, imprimantă 3D, dar şi de un studio foto pentru ca pacienţii să poată vedea evoluţia zâmbetului lor pe parcursul tratamentului, adaugă comunicatul. Faptul că toate radiografiile şi alte investigaţii pot fi făcute în cadrul clinicii şi că aceasta este dotată cu tehnologie digitală şi are o echipă experimentată ce poate naviga eficient întregul proces, toate acestea fac posibilă o diagnosticare rapidă şi completă într-o singură sedinţă de aproximativ 1 oră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb