Clotilde Armand şi-a lansat candidatura pentru Primăria Sectorului 1

C.B.
Politică / 1 martie 2020

Clotilde Armand

Clotilde Armand

Candidatul USR pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, susţine că PNL "ar trebui să facă un pas în spate" şi să renunţe la a avea un candidat pentru acest sector, ea arătând că timp de 30 de ani partidele "tradiţionale" au condus sectorul, iar acesta suferă grav din cauza lipsei investiţiilor, conform News.ro.

"În sectorul 1 PNL-ul trebuie să facă un pas în spate. Eu am fost în Consiliul Local timp de trei ani înainte să ajung în Paramentul European. Timp de trei ani am învăţat mult, am văzut cum se desfăşoară lucrurile acolo. Când e vorba de interese financiare, a mers mereu sistemul transpartinic în sectorul 1. PNL-ul este acolo împreună cu PSD-ul, împreună cu toate partidele tradiţionale, nu au votat pentru investiţii. Nu s-au făcut investiţiile necesare toţi primarii, toţi foştii primari din capitalele europene care sunt la Bruxelles explică că un sector, un oraş nu se poate dezvolta fără investiţii, de 30 de ani PNL şi PSD au gestionat acest sector şi vedem o lipsă se investiţii pe care nu putem să o acceptăm într-un oraş european. PNL-ul, repet, PNL-ul trebuie în sectorul 1 să facă un pas în spate" a afirmat Clotilde Armand

Candidata USR a precizat că preferă să existe un candidat unic şi face un apel la toate partidele să aibă un proiect comun pentru sectorul 1.

"Un proiect comun pe care-l propun eu pentru că ei au fost incapabili până acuma să-l facă" a adăugat Armand. Aceasta a precizat că nu se pune problema să renunţe la candidatura pentru primăria sectorului 1 chiar şi în cazul în care celelalte partide de dreapta vor avea propriii candidaţi.

Clotilde Armand a mai spus că Primăria sectorului 1 are un PIB pe cap de locuitor comparabil cu al Madridului şi care se apropie de cel al Londrei, iar sectorul poate fi la acelaşi nivel de dezvoltare şi de calitate a vieţii, Clotilde Armand a spus că prioritatea sa o reprezintă investiţiile, al căror nivel vrea să îl crească de la 5 la 30 la sută din buget.

La lansarea candidaturii lui Clotilde Armand pentru Primăria Sectorului 1 au fost prezenţoi preşedintele USR, Dan Barna, preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, şi deputaţii USR Cristina Prună şi Cătălin Drulă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Sectorul 1, denumit ( ironie?) Capitală a Capitalei !

    Care este situația reală, cu ce ne confruntăm zilnic și la orice pas? Doar câteva aspecte, lista rămâne deschisă: 

    .Ca cetățean mă simt umilit intrând în clădirea Primăriei sect. 1 pe ușa din spatele clădirii, intrarea principală fiind rezervată d-lui primar; înăuntru un lux debordant, mulți bodyguarzi în uniforme strălucitoare, o birocrație stupidă ( pentru un certificat banal redactat în 2 zile, semnăturile au necesitat încă 28 de zile, muncă grea...) 

    . Se face curățenie în sector dar tot murdar este; nu mai vorbesc de grămezile de gunoaie care apar peste noapte acolo unde nu te aștepți, s-a format un obicei de a se scoate în stradă gunoaie, deșeuri, etc, primăria nu se sinchisește 

    .Terenuri virane devenite gropi de gunoi 

    . Trotuare găurite, cu denivelări, borduri sparte, topite sau lipsă, adevărate capcane 

    . Semafoare mai mult defecte, care induc în eroare ex. Intersecția Turda / Mihalache 

    . Murdărie de la câini la tot pasul, strada este toaletă publică,  

    . Nu s-a pus la punct un sistem civilizat de colectare de la populație a deseurilor, in continuare se strigă în strada " cumpăr fier vechi " 

    . Te urci în autobuz la Piața Victoriei și pe ecranul luminos apare că stația următoare este Universitatea! 

    . Revin, apropo de trotuarele refăcute recent în centrul orașului, placile noi au început să crape, joacă sub picioare sau lipsesc 

    Stâlpii sunt folosiți ca suport pt. mica publicitate, gen pierdut pisoi sau cumpăr rable 

    .Mănunchiuri de cabluri care atârnă de stâlpi, uneori atârnă și mai intri cu capul în ele 

    Etc etc etc 

    Concluzia mea : indiferență, neprofesionalism, demagogie, chiar rea intenție, poate interese obscure ; apropo, faceți o sesizare la Primărie pt. a se normaliza o situație și vedeți în ce măsură sunt receptivi; personal am primit raspunsuri de mulțumire, promisiuni și atât

    Intrebare : Dacă Primăria nu se preocupă de aspectele de mai sus, cine ar trebui să o facă, eventual să înființam un minister cu aceste atribuții ?  

    Felicitari USR-ului deoarece promoveaza doamne profesioniste elegante, placute si fermecatoare cum sunt, in afara distinsei doamne Clotilde Armand, doamna Cosette Chichirau, doamna Cristina Pruna sau doamna Presada ! La Multi Ani doamnelor deosebite din USR, epoca jalnicelor tovarase de la pcr (Alexandrina Gainusa) pana la leprele carmen dan si aceasta escroaca de sorina pintea si cu tzoapa de voluntari ori josnica de la Craiova olguta vasilescu va apune definitiv !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb