CNADNR va face plângere penală împotriva directorului de la regionala Craiova

Andrei Stan
Companii / 4 septembrie 2015

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va face plângere penală împotriva lui Alin Goga, director adjunct de investiţii la regionala Craiova, pe care îl acuză de "abuz în serviciu contra intereselor publice", după declaraţii privind autostrada Orăştie - Sibiu, conform unui comunicat trimise redacţiei.

Alin Goga a vorbit astăzi la postul Realitatea TV despre situaţia execuţiei lucrărilor la autostrada Orăştie - Sibiu, lot 3, însă compania de stat anunţă printr-un comunicat că acesta, prin atribuţiile deţinute la DRDP Craiova nu are posibilitatea să se informeze corect asupra desfăşurării unui proiect pe care nu îl are în derulare.

"Alin Goga, prin pregătirea sa profesională, jurist, nu are competenţele profesionale emiterii unui punct de vedere tehnic şi economic cu privire la execuţia lucrărilor unui proiect de infrastructură. De asemenea, prin atribuţiile pe care le are la DRDP Craiova, nu are posibilitatea să se informeze corect asupra desfăşurării unui proiect pe care nu îl are în derulare. Referitor la afirmaţiile făcute de persoana intervievată în legătură cu inexistenţa autorizaţiilor pentru execuţia lucrărilor pe acest tronson de autostradă, menţionăm că autorizaţiile de construcţie şi de mediu pentru corpul de autostradă au fost obţinute încă din anul 2012", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Potrivit oficialilor CNADNR, remedierea defectelor în cazul respectivului tronson de autostradă se face conform contractului pe riscul şi cheltuiala antreprenorului. Compania menţionează că potrivit prevederilor contractuale CNADNR SA dispune în prezent de posibilitatea executării garanţiilor de bună execuţie şi de reţinere valabile până în 2017.

"În concluzie, urmare afirmaţiilor mincinoase şi denigratoare, Alin Goga încearcă să creeze aparenţa unei culpe a CNADNR SA, favorizând cele două firme private (Antreprenorul şi Consultantul) având în vedere existenţa unor litigii cu aceştia, drept pentru care CNADNR SA va formula plângere penală pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice impotriva juristului Alin Goga", se mai arată în comunicat.

Directorul adjunct de investiţii din cadrul regionalei Craiova a CNADNR a afirmat la mai multe emisiuni televizate că autostrada Orăştie-Sibiu trebuie închisă şi reconstruită, dar şi că există o risipă de bani în cadrul instituţiei.

CNADNR a anunţat că lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie, inaugurat în noiembrie 2014, va fi închis traficului de luni, între Sălişte şi Cunţa, din cauza unor crăpături în asfalt, reprezentanţii CNADNR spunând că problemele au apărut din cauza "execuţiei necorespunzătoare a lucrărilor".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce Natie Anormala De Nebuni Ratati = CNADNR

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb