CNCAV: Amânarea persoanelor programate la vaccinare - abordare ce necesită remediere imediată

G.U.
Miscellanea / 1 ianuarie 2021

Amânarea persoanelor programate la vaccinare - abordare ce necesită remediere imediată

O eventuală amânare, fără motive medicale, a persoanelor care s-au programat, deci care şi-au exprimat clar intenţia de vaccinare şi au făcut un efort considerabil în acest sens, reprezintă o abordare ce necesită remediere imediată, potrivit atribuţiilor şi responsabilităţilor fiecărei instituţii implicate, precizează astăzi Comitetul naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, conform Agerpres.

CNCAV precizează că fiecare spital în interiorul căruia se află organizat un centru de vaccinare îşi stabileşte necesarul de vaccinuri pentru trei zile, în baza programărilor efectuate, într-un comunicat transmis.

DSP-urile centralizează necesarul de vaccinuri din toate centrele de vaccinare arondate şi îl transmit, până în ora 13,00 a zilei anterioare vaccinării propriu-zise, către Centrul regional de stocare la care sunt arondate. Centrul regional de stocare pregăteşte, în vederea distribuirii, cantitatea de vaccinuri necesară, potrivit solicitărilor/ programărilor primite şi le distribuie, în consecinţă, către DSP-uri, respectiv centrele de vaccinare, informează Agerpres.

Fiecare centru de vaccinare are câte un coordonator care are în atribuţii asigurarea bunei funcţionări a centrului, respectarea procedurilor în vigoare, inclusiv managementul fluxului de programări şi de alimentare cu vaccinuri, conform necesarului, arată sursa citată.

"Precizăm că, din punctul de vedere al CNCAV, o eventuală amânare, fără motive medicale, a persoanelor care s-au programat, deci care şi-au exprimat clar intenţia de vaccinare şi au făcut un efort considerabil în acest sens, reprezintă o abordare care necesită remediere imediată, potrivit atribuţiilor şi responsabilităţilor fiecărei instituţii implicate", subliniază Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. S au vaccinat 10500 de persoane desi avem 155000 de doze!!! In Israel s vacconat deja 10 la suta din populatie! In SUA s au vaccinat deja 2 mil de oameni. Iar la noi, cea mai desteapta tara din lume, unde sosoaca stie cum ne baga astia cipuri in vaccin nici macar cadrele medicale nu vor sa se vaccineze! Se poate va rugam sal lasati vaccinul pentru toata lumea? Sa se vaccineze cine doreste iar cine nu, sa ramana asa, fara cipuri....

    N-am înțeles absolut nimic din acest comunicat. Ce drku înseamnă "efort considerabil" în vederea programării la vaccinare? Cui drku se adresează comunicatul? Care e publicul țintă?

    Tata asta încă e condusă de idioți. 

    " au facut eforturi considerabile pentru a se vaccina " ? . sinteti disperati ca nu vrea lumea sa se vaccineze , si inventati tot felul de fantasmagorii . pina ieri spuneati ca visul hotilor este sa fure o lada de vaccin , chiar nu vedeti ridicolul ?

    Nu se înțelege nimic din comunicatul lor.

    „O amânare [...] reprezintă o abordare ce necesită remediere”.  

    Amânarea reprezintă o abordare? Abordarea cui? A celui care amână, mă gândesc. Deși nu are sens. Cum adică abordarea necesită remediere?  

    E bine... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb