"Cocor" ar putea da în judecată PMB din cauza restricţiilor de trafic auto din apropierea magazinului

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 12 ianuarie 2011

Compania Cocor (COCR), care deţine centrul comercial cu acelaşi nume din centrul Capitalei, a anunţat că va acţiona în instanţă Primăria Bucureşti dacă municipalitatea nu va ridica restricţiile de trafic auto din zona magazinului, care reduc numărul de clienţi şi încasările chiriaşilor. "Având în vedere că Primăria Muncipiului Bucureşti a avizat construcţia parcării Cocor, am solicitat acesteia aprobare pentru amplasarea de indicatoare rutiere pentru reglementarea circulaţiei în vederea facilizării traficului auto către parcarea Cocor, conform avizului Comisiei tehnice de circulaţie. Până în data prezentei Primăria Municipiului Bucureşti nu ne-a răspuns oficial", se arată într-un anunţ al firmei remis Bursei de Valori Bucureşti, citat de Mediafax.

Compania menţionează că este singura societate din zonă care, într-o perioadă de "profunde probleme financiare", a realizat un astfel de proiect, aşteptând un sprijin din partea autorităţilor.

"Având în vedere că accesul către parcarea Cocor este foarte îngreunat de anumite restricţionări, ceea ce conduce la înregistrarea unui trafic scăzut de clienţi ai magazinului, cu rezultate semnificativ negative asupra încasărilor de către chiriaşi, urmează să convocăm Primăria Bucureşti la o conciliere în vederea soluţionării problemelor semnalate. În caz contrar ne vom adresa instanţei de judecată pentru soluţionarea diferendului", se mai spune în anunţ.

Firma a redeschis magazinul Cocor în octombrie 2010, după lucrări de modernizare în valoare de 24,5 milioane de euro, fără TVA.

Potrivit celor mai recente raportări, SIF Transilvania are 10,24% din titluri, iar SIF Muntenia (SIF4) deţine 10% din acţiuni. În acţionariat se mai regăsesc fondul de investiţii Broadhurst Investments (13,32%), Daniel Stoi-ca (14,66%) şi Liviu Ursan (14,83%).

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Oare Oprescu si Primaria sunt de vina,sau preturile practicate de comerciantii respectivi?Ce usor e sa dai vina pe altii,cand tie nu iti merg afacerile!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb