Codezilla a deschis un birou în Chicago

S.B.
Companii / 19 mai 2023

John Hitchins, Business Growth Manager, Codezilla

John Hitchins, Business Growth Manager, Codezilla

Compania românească de dezvoltare de software Codezilla anunţă începerea unui proces de expansiune globală prin deschiderea unui birou în Chicago, Illinois, SUA.

Cu o experienţă de peste 20 de ani şi peste 120 de programatori, mare parte din serviciile oferite sunt deja livrate pentru clienţi internaţionali - din Europa şi America. Ca parte a strategiei de dezvoltare pe 2023, s-a decis deschiderea unui birou în SUA, pentru facilitarea comunicării locale cu clienţii şi creşterea business-ului într-un ritm mai alert decât în prezent.

Serviciile de dezvoltare vor fi oferite cu ajutorul echipelor de la sediile din Bucureşti şi Iaşi. În acest moment, în SUA există doar echipe de suport.

"Nu este un secret faptul că investim în consolidarea brandului şi în afara României, iar America a fost o primă opţiune naturală. Acest lucru se datorează oportunităţilor de acolo, dar şi faptului că, atunci când vine vorba despre clienţi din Europa, putem asigura mai eficient prezenţa locală a specialiştilor de la sediile din România" a declarat Sebastian Doroftei, CEO Codezilla. "Dacă obiectivele asumate sunt atinse, anul viitor vom iniţia deschiderea şi altor birouri internaţionale".

Toate demersurile companiei în Statele Unite ale Americii vor fi gestionate de John Hitchins, care a intrat în echipa Codezilla luna aceasta, ca Business Growth Manager.

John vine cu o experienţă de peste 25 de ani în coordonarea proiectelor din zona de IT şi cu o minte strategică lucrată pe specificul pieţei din America. Alinierea naturală la valorile Codezilla, precum şi strategia de dezvoltare pe care deja o implementează de la sediul din Chicago, fac din acest parteneriat unul foarte valoros pentru companie, obiectivele lui fiind unele îndrăzneţe.

După ce, la începutul anului, a anunţat extinderea portofoliului de servicii şi creşterea cifrei de afaceri cu peste 40% faţă de anul precedent, încasările Codezilla în primele patru luni ale lui 2023 au depăşit rezultatele din aceeaşi perioada a anului trecut.

Aşteptările pentru cifrele din anul 2023 sunt mai mari, fiind preconizată o creştere de 25% doar din proiectele din Chicago, dar şi o creştere locală cel puţin similară cu cea din anii precedenţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb